BREAKING NEWS: Am devenit atât de comuniști încât anul acesta va veni Moș Gerilă!

Dupa o absenta de 28 de ani, Mos Gerila se intoarce anul acesta in Romania, incurajat fiind de situatia internationala precum si de rezultatul alegerilor din 11 decembrie.

Stirea a fost facuta de purtatorul de cuvant al lui Mos Craciun care a confirmat astfel ca intre cei doi au existat in mos-gerilaprealabil o serie de discutii pe aceasta tema.

Mos Craciun si-a declinat competenta dat fiind faptul ca Romania s-a umplut iarasi de comunisti, sustinatori fideli ai lui Mos Gerila, asa ca totul a decurs civilizat, diplomatic, discutiile dintre cei doi mosi fiind in principal de natura logistica si birocratica.

Bineinteles ca si situatia internationala a cantarit mult in luarea acestei decizii, Mos Gerila fiind sustinut puternic de Rusia, dar in principal voi romanii sunteti cei care ati decis!

Ati ales iarasi aceiasi comunisti sa va conduca, ati facut revolutionari pe cei care v-au impuscat in 1989, asta in timp ce pe adevaratii martiri i-ati uitat sau le-ati distrus monumentele funerare, asa cum ati facut cu crucea lui Paturca.

Mai aveti putin si il impaiati pe Ceausescu pentru a-l putea realege la al XV lea Congres!

Asa ca nu va mirati ca nu il mai meritati pe Mos Craciun. Cine stie, poate peste 4 ani va reveniti iar Mosul cel bun se va intoarce la voi, pana atunci ramaneti cu Mos Gerila si cu promiunile lui electorale si sa nu va mirati daca in loc sa gasiti cadouri sub brad, va vor disparea si alea care sunt.

A declarat nervos Rudolf, purtatorul de cuvant al lui Mos Craciun.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.