Șoc pe scena politică! Scindare in alde PSD, între apripa cu suspendare și aripa cu executare

Desi nu mai e mult pana la alegeri, cel mai mare partid ilegalist din opozitie, PSD-ul, are mari probleme in interior intre principalele factiuni de la conducerea sa: cea cu executare si cea cu suspendare.

Tensiunile mocneau de mai multa vreme din cauza ca cei cu suspendare, condusi de Liviu Dragnea, au pus mana pe executare-si-suspendareconducerea partidului si i-au inlaturat treptat pe cei cu executare, condusi de Adrian Nastase prin Victor Ponta.

Conflictul de la varf a ajuns si in teritoriu unde cei cu executare nu si-au mai putut impune proprii candidati pe liste, fiind nevoiti sa ii accepte pe cei impusi de suspendatul Dragnea.

E normal sa fie asa pentru ca cei care au luat cu executare au dovedit ca nu erau suficient de pregatiti pentru munca de partid si cea din administratie.

Daca ai ajuns dupa gratii inseamna ca ai fost suficient de prost incat sa te prinda si atunci cum sa mai ceri sa ti se ofere functii si locuri pe liste?

In schimb noi, cei care am luat cu suspendare am dovedit abilitati reale de lideri ai celor care ne-au ales, am respectat omerta partidului, nu am intinat idealurile presedintelui de onoare si am dus practic greul din campania anti-coruptie prin care am trecut.

Si-a argumentat Liviu Dragnea pozitia in cadrul partidului.

In schimb Calin Popescu Tariceanu si-a afirmat in continuare sustinerea neconditionata fata de ambele aripi ale PSD, angajandu-se sa faca tot ce ii sta in puteri pentru a desfiinta DNA-ul, politia si justitia si obligand fiecare membru ALDE sa prezinte o scrisoare de recomandare din partea unui membru PSD, daca doreste sa mai ramana in partid.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Comments
  1. Anonim Răspunde

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.