Fenomen îngrijorător în Caracal: Tot mai mulți cetățeni își duc mașinile de spălat la RAR!

Primii caracaleni care au încercat să-și înregistreze la RAR mașinile de spălat, au apărut în primăvara acestui an.

Fenomenul a luat rapid amploare iar astazi sunt în fiecare zi câteva zeci de persoane care fac coadă la poarta reprezentanței RAR, cu factura, chitanța și uneori garanția de la mașinile de spălat de acasă și solicită înregistrarea și înmatriculoarea acestora.

Pentru ca angajații de la RAR le trântesc ușa în nas, mulți dintre acești nefericiți cad victimă unor escroci care le promit chia și plăcuțe de înmatriculare pentru mașini de spălat, la prețuri care pornesc de la 200 lei și pot ajunge chiar și până la 800 lei în cazul numerelor preferențiale.

Se pare că toată nebunia a pornit de la zvonul conform căruia cei care sunt prinși cu mașina neînregistrată în România, riscă amenzi usturătoare.

Cum pentru mulți caracaleni singura mașină din proprietate este mașina de spălat, nu a fost decât un pas până la apariția unei isterii unice în România și probabil și în lume.

Autoritățile fac apel la calm și înțelepciune:

„Vă asigur că nu se dau amenzi și nu este nevoie de înregistrare și înmatriculare în circulație a mașinilor de spălat! Nu mai puneți botul la tot felul de zvonuri ci informați-vă fie de la primărie, fie de la Antena 3!

O mai spun încă o dată și sper ca de aceasta dată să fiu cât se poate de clar, nu trebuie înmatriculate mașinile de spălat, decât dacă acestea au fost fabricate în afara țării!”

A explicat un funcționar de la primăria Caracal.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.