Afaceri pe Internet

Internetul tinde să glorifice afacerile pe internet de la domiciliu ca fiind simple, proclamând că se pot câştiga milioane de dolari, euro etc.
Adevărul este că o afacere pe internet, ca orice afacere, are nevoie de timp ca să crească şi să devină profitabilă.
Pentru a incepe o afacere pe internet, ai nevoie de câteva instrumente strict necesare pe care le găseşti pe internet!

Adevărul nr. 1

– Afacerea dumneavoastră nu va fi profitabilă peste noapte –
Este posibil să treacă săptămâni sau luni pentru ca afacerea să devină profitabilă. Cel care va lua decizia să inceapă o afacere pe internet ar trebui să se asigure că are hotărârea, angajamentul şi resursele necesare pentru a menţine şi dezvolta afacerea incă din primele zile.

Adevărul nr. 2

– Există o mulţime de escrocherii pe internet –
Scrieţi „work from home” intr-un motor de căutare şi veţi găsi mii de oferte de muncă la domiciliu. Multe sunt moduri corecte de a câştiga bani din confortul casei tale. Multe nu sunt. Escrocheriile sunt foarte răspândite; trebuie să ai rabdare şi discernământ atunci când cauţi oportunităţi de afaceri. Ca să vă convingeţi că afacerea este reală, intraţi pe Google, scrieţi in caseta de căutare denumirea programului urmată de „review” şi citiţi cele scrise de alţi utilizatori despre aceasta.

Adevărul nr. 3

– Ziua are numai 24 de ore –
Puteţi renunţa la locul dumneavoastră de muncă pentru a lucra de acasă şi veţi descoperi că veţi avea chiar mai puţin timp liber.
Luaţi în considerare faptul că în timp ce unele afaceri de la domiciliu pot fi part-time, altele vor necesita 8 ore pe zi pentru a fi profitabile. Dar când nu ai un loc de muncă mai are importanţă?

Adevărul nr. 4

– Puteţi lua această decizie –
Decizia de a lucra de la domiciliu nu trebuie să fie luată uşor. Cu toate acestea, pentru cei care au competenţe minime, angajamentul şi capacitatea de a persevera, lucrul de la domiciliu pe internet este o alternativă viabilă faţă de mediul de lucru tradiţional.

Adevărul nr. 5

– Navigarea pe internet – pentru mulţi o enigmă –
Pe majoritatea site-urilor găsite pe internet sunt afişate anunţuri Google. Mulţi nu ştiu că in casetele respective nu se găsesc doar anunţurile vizibile la prima afişare a site-ului. In dreptul expresiei „Anunţuri Google” se găsesc două săgeţi albastre stânga-dreapta. Apăsând pe aceste săgeţi puteţi vizualiza şi anunţurile de pe alte pagini Google şi veţi găsi o mulţime de variante pentru afaceri pe internet.

Adevărul nr. 6

– Publicitatea este vitală pentru succesul afacerii tale pe INTERNET.
Timpul consumat pe Internet trebuie să fie dedicat, in proporţie dominantă, pentru lucrul cu programele de publicitate! Trebuie să avem un trafic CORECT, ADEVARAT! Adică traficul obţinut numai de la cei interesaţi de site-ul nostru, de la CUMPARATORI! Doar 1% din totalul celor care navighează pe internet ştiu cum să obţină trafic masiv doar de la cumpărători adică de la cei strict interesaţi de conţinutul site-ului lor! Din aceste „adevăruri” trebuie să tragem concluzia că activitatea pe internet inseamnă o „Invăţare continuă”.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Comments
  1. lory Răspunde

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.