ȘOC! Centralele de apartament sunt radioactive, pe când CET-urile emană vitaminele A, B și C!

Oamenii de stiinta de la RADET Bucuresti trag un semnal de alarma menit sa ii bage in sperieti pe toti cei care si-au permis sa monteze centrale de apartament si sa se debranseze de la reteaua de termoficare a orasului.

Iata concluziile unui raport devastator, descoperit in arhivele Vaticanului si care face lumina asupra secretelor incalzirii pe timp de iarna:

Centralele de apartament emit radiatii nucleare similare celor de la Cernobîl sau Hiroshima, depinde care din astea doua vi se par mai infricosatoare. Asta in afara de noxe, cianuri si alte chestii nasoale.

In plus, agentul termic care pleaca din centralele termice urbane, vechile CET-uri, este plin de substante hranitoare, plus vitaminele A, B si C, care se elimina lent prin calorifere, transformand locuinta intr-un spatiu ozonat si extrem de benefic pentru sanatate.

Fara a dori sa spunem direct ca ne supara faptul ca din cauza debransarilor ne scad veniturile, vrem doar ca romanii sa aleaga in cunostinta de cauza si sa ia cele mai bune decizii pentru ei si familiile lor.

Pentru orice eventualitate recomandam autoritatilor sa taxeze centralele de apartament, sa faca imposibila debransarea de la reteaua orasului si sa pedepseasca drastic pe cei care vand sau monteaza diverse solutii care ne-ar scoate pe noi din ecuatie.

In rest suntem pregatiti sa facem fata unei piete libere, convinsi fiind ca produsele si serviciile noastre sunt cele mai bune.

A declarat Cărbunel Degeratu, purtator de cuvant la RADET.

Salvează

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.