Dragnea: avem 10 miliarde gaură în buget pentru ca Cioloș nu a încasat taxele de protecție!

Necaz mare la PSD, tocmai acum cand vroiau sa creasca pensii si salarii pentru tot omul, basca reduceri de taxe si impozite de tot felul…

dragneaTotul a iesit la iveal ieri, cand Liviu Dragnea a facut un calcul simplu din care a reiesit o lipsa de 10 miliarde de lei.

Nu stim exact daca e vorba de 10 miliarde sau de mai mult, dar e clar ca lipsesc niste bani. Din ce vad aici in caietelul de notite lasat de Ciolos, tehnocratii au uitat sa incaseze spagile din mediul privat si nici taxele de protectie nu le vad nicaieri.

S-ar putea ca fix acolo sa fie paguba, ca in rest sumele ar corespunde.

Faptul ca au omis o baza de impozitare atat de larga, o sursa atat de importanta pentru toate guvernele post-decembriste, arata inca o data cat de amatori si de incompetenti au fost acesti tehnocrati.

Nu stiu daca au facut asta din rautate sau din neatentie, in ambele cazuri e la fel de grav!

Banii ii recuperam noi, fiti fara grija, insa vom stabili o comisie formata din specialistii nostri in materie de spagi si taxe de protectie, pentru a vede clar despre ce suma este vorba si pentru ca astfel de greseli sa nu se mai repete.

Cu banii astia se puteau cumpara niste hoteluri, pensiuni, bolizi de lux si posete Louis Vuitton, pentru romanii de rand, prin reprezentantii lor.

A subliniat seful sefului actualului guvern.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Comments
  1. Anonim Răspunde

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.