Medicul Lucan: Nu mi-a spus nimeni că e ilegal să cer șpagă, eu nu am timp să mă uit la știri!

Dupa zile intregi in care a ales sa pastreze tacerea, medicul Lucan a venit azi cu explicatii care schimba total datele problemei!

Astfel, reputatul profesor a adus argumente irefutabile din care rezulta ca nu ar fi chiar asa de vinovat cum il acuza procurorii:

„La mine lucrurile sunt simple, tot Clujul stia ca iau spaga si nu de ieri de azi ci de ani de zile. Daca era ceva ilegal, de ce nu am fost arestat pana acum? Sau de ce nu sunt arestati ceilalti colegi ai mei, care de asemeni cer spaga?

Eu va spun sincer, cand am aflat de ce anume sunt acuzat nici nu mi-a venit sa cred pentru ca niciodata nu mi-as fi imaginat ca spaga e ceva ilegal.

Initial am crezut ca e o gluma proasta sau ca cineva se tine de farse.

Am aproape 70 de ani dar nu am auzit pana acum ca spaga e considerata infractiune. Abia acum am aflat si eu dupa ce am cautat pe Google.

Va dati seama ca munca imi acapareaza tot timpul si nu mai am cand sa ma informez din mass-media despre ultimele noutati legislative. Sunt ocupat cu operatiile si mai ales cu luatul spagii.”

S-a justificat renumitul chirurg de la Cluj.

 

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Comments
  1. Anonim Răspunde
  2. Rafu Răspunde

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.