Afacere MLM la Domiciliu

Pe vremuri erau oameni bogați și oameni săraci, iar cei bogați îi căutau pe cei săraci ca să-i facă sclavi. Astăzi există oameni foarte bogați și oameni foarte săraci, iar cei foarte săraci îi caută pe cei foarte bogați, ca să le devină sclavi.
Aceasta este evoluția educației financiare. Atâta vreme, cât căutăm sclavia, printr-un job bun la o companie mare, nu devenim liberi niciodată. Drumul către succes pornește din interiorul fiecărei persoane. Odată ce ai găsit aceea origine, pornind de acolo poți atinge infinitul.

FOREVER LIVING PRODUCTS – Succesul Tău!

Forever Living Products este lider mondial în domeniul produselor pe bază de Aloe vera. Toate produsele sunt bio, nu se folosesc ierbicide, pesticide, conservanți, coloranți.

Plan de marketing nominalizat pentru Premiul Nobel în 2006.

Companie care a creat produsul de Probiotice unic în lume, conține 6 bacterii din cele 8 cu care ne naștem și care sunt esențiale pentru un colon sănătos și o imunitate excelentă.

Forever a creat Argi+ care a primit Premiul Nobel, este unic în lume, excelent pentru circulație și inimă.

Prețul produselor nu s-a schimbat din 1978.

Echipa este ca o franciză. Instruiești o echipă care după 6 – 12 luni devine independentă și continuă să lucreze singură iar tu primești bonusul (1000 – 5000 Euro) toată viața. Poți începe să lucrezi la o a doua echipă care la fel va aduce un venit pasiv.
La nivel de Manager compania asigură viză de 10 ani pentru SUA.
După nivelul de Manager afacerea cu toate bonusurile și venitul pasiv se moștenește de copii și nepoți.

Investiție:
minim 50 Euro + TVA
maxim 357 Euro +TVA

Poți fi:
consumator
colaborator part-time
deținător al unei afaceri

Program stimulativ: echipa face trei luni consecutive 50 – 100 – 150 puncte și tu ai 400 Euro/lună timp de trei ani. Poți plăti rata la mașină, apartament sau orice dorești.

Compania deschide gratuit cont la BRD și oprește la sursă toate taxele. Bonusul se livrează în fiecare lună pe data de 15. Nu se plătește comision bancar.

Wellness-ul este o piață a viitorului! Din ce în ce mai mulți oameni sunt preocupați de sănătatea lor și investesc în prevenție.

Compania Forever Living este prezentă în 150 de țări, iar produsele sunt avizate de către Ministerul Sănătății. Deține certificate de calitate recunoscute internațional: Consiliul Științific Internațional pentru Aloe, reglementări alimentare iudaice și musulmane.

În primele 6 – 12 luni ești îndrumat pas cu pas de către echipă, ajutat să pornești afacerea și să incepi să ai profit. Totul gratuit. Succesul tău este și succesul echipei!

Informații suplimentare:
http://www.inline69.com
office@hobotrading.net
Tel: 0753 775 911

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.