Vești bune pentru România: Nu vom fi afectați de criza din 2020 pentru că noi suntem încă în Evul Mediu!

Cine credea că Google a trecut din eroare Wallachia în loc de România, se înșală amarnic!

Conform specialiștilor de la NASA, zona țării noastre se află de sute de ani într-o bulă temporală care ne ține blocați în Evul Mediu.

Majoritatea românilor trăiesc și mor în Evul Mediu, crezând eronat că se află în același timp istoric cu țările europene, în realitate însă România este cu 300 de ani în urma acestora.

Doar câțiva dintre românii care trec granița realizează că au făcut și un salt în viitor, dar bineînțeles că nu sunt crezuți de cei lăsați acasă, asta până recent când oamenii de știință au început să analizeze fenomenul!

Când Google a trecut căutările din motorul de căutare pe pilot automat, acesta fiind conectat la computerul Big Ben-ului, cel mai precis cea din lume, instantaneu numele României a fost înlocuit cu Wallachia, pentru că din punct de vedere al exactității științifice noi suntem încă în anul 1719 și nu în 2019!

Există totuși și o veste bună!

Datorită faptului că suntem cu 300 de ani în urma restului lumii, România nu va fi afectată de criza care va lovi Europa în 2020, din păcate va trebui să facem față noilor biruri impuse atât de domnitorii fanarioți cât și de ispravnicii de județ.

Asta e, una caldă, una rece….

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.