De bucurie ca Marea Britanie a iesit din UE, Putin ridica vizele pentru români

Haideti sa vedem si partea plina a paharului dupa Brexit, in curand vom putea calatori mai usor in Siberia. Nu vom Putin vize Siberiamai avea nevoie de vize iar trenurile vor fi oferite gratuit de Federatia Rusa.

E adevarat ca vor fi decontate doar biletele-dus, dar haideti sa nu fim carcotasi si sa cautam acum nod in papura…

Important este ca romanii vor putea calatori acum mult mai usor nu doar in Siberia dar si in Kazahstan.

Anuntul a fost facut de presedintele rus intr-un moment de EUforie iar reactiile nu s-au lasat asteptate: mai multi internauti romani au inceput deja sa jubileze pe Facebook, Ion Iliescu a salutat decizia iar Parlamentul intentioneaza sa voteze intoarcerea armelor la urmatorul 23 august.

Haideti sa nu facem o tragedie din destramarea Uniunii Europene, in timp ce o usa ni se tranteste in nas, o poarta mare si grea ni se deschide larg cu un scartait metalic, a declarat plin de optimism fostul ministru Ioan Rus.

Unii mai entuziasti s-au bulucit pe scarile ambasadei ruse unde au cerut deja cetatenia moldoveana, nemaiavand rabdare sa astepte stergerea granitelor dintre Romania si Rusia.

Daca totul merge conform planului, in curand vom putea elibera Romania de sub povara fondurilor europene, de amestecul investitorilor straini in treburile voastre interne si de umilinta de a fi cei mai saraci din Uniunea Europeana. In maxim 3 ani veti fi integrati in Uniunea Euroasiatica, acolo unde va e de fapt locul. A tinut sa precizeze ambasadorul rus.

La Bucuresti parerile sunt impartite, in timp ce liberalii prefera o pozitie de espectativa, cel putin pana vor vedea din ce parte bate vantul, pesedistii se bucura deschis, intrezarind deja posibilitatea eliberarii tovarasilor din ilegalitate de sub regimul burghezo-mosieresc al DNA-ului.

Se pare ca un convoi rusesc de blindate pline cu ajutoare a si pornit in directia Bucurestiului dar s-a impotmolit pentru ceva vreme in Ucraina.

In asteptarea convoiului, Mugur Isarescu pregateste Tezaurul BNR, conform strategiei de rezerva gandita de Banca Nationala inca dinainte de rezultatul referendumului din Marea Britanie.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Comments
  1. Anonim Răspunde
  2. Anonim Răspunde

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.