Betano a ajuns în topul caselor de pariuri online pe PariuriX.com (P)

Betano a promis „respect față de nevoile” pariorilor și a ajuns rapid în topul caselor de pariuri online pe Comunitatea Pariorilor din România. Intră și tu pe forum și spune-ți părerea despre acest operator. Eu voi profita de ocazie și voi comenta și aici.

Mărturisesc că nu auzisem de acest bookmaker înaintea introducerii licenței obligatorii din 2015. Abia atunci și-a făcut intrarea pe piața românească, o piață tot mai interesantă pentru cei dispuși să respecte noua legislație. Concurența fiind deja considerabilă, a fost nevoie de o platformă și de o ofertă care atragă atenția.

Bonusul și grafica „îți iau ochii”

O iau cu începutul. Pentru o agenție de pariuri online, grafica din primul ecran și bonusul de bun-venit sunt la fel de importante precum fațada pentru o pensiune. Trebuie să te convingă să dai click pe butonul „Înregistrare”. Betano a avut grijă de aceste detalii. Grafica platformei te îmbie să joci, iar bonusul este de 100% valoarea primului depozit, într-o anumită limită. Acest bonus este acordat și dacă depui prin Skrill, lucru mai rar întâlnit la alți operatori.

Aici găsești cele mai interesante amănunte despre operator și chiar detalii despre bonusurile oferite de agenție: https://pariurix.com/inainte-de-a-deschide-un-cont-nou-la-betano-citeste-aici.html

O dată ce începi să joci, vei observa că site-ul se mișcă foarte bine, pariurile live sunt validate în câteva secunde și sunt cote bune în special la gol marcat pe interval de 10 min. Agenția acordă o atenție sporită pariurilor live pe un număr mare de jocuri sportive și non-sportive, precum și un număr mare de pariuri pe fiecare eveniment.

Pariezi prin comandă vocală în limba română

1

În ceea ce privește plasarea pariului, acest operator a venit cu o aplicație revoluționară pentru mobil (deocamdată doar pentru iOS), care îți dă posibilitatea să pariezi prin comandă vocală în limba română, după un click pe microfonul din stânga paginii. Este distractiv și eficient în același timp. Comanda vocală poate fi folosită și pentru a te „teleporta” pe pagina cu meciuri dintr-o anumită competiție sau anumită țară. Iată cum își găsește acoperire sloganul „niciodată pariul live nu a fost atât de ușor”.

Apropo de pariurile live, trebuie spus că oferta din această secțiune include evenimente din fotbal (Champions League, Premier League, Bundesliga, Primera Division, Serie A), baschet (Euroliga, NBA), tenis, volei si multe alte sporturi.

Streaming video live al meciurilor din Liga I

Îmi place să văd meciurile pe care pariez. Cred că asta înseamnă „să trăiești pariul”. Prin urmare, unul dintre motivele pentru care prefer această platformă este streamingul video live din Primera Division, Bundesliga, Serie A, Liga 1 și zeci de alte competiții de fotbal, dar și alte sporturi, precum NBA.

Ca și în cazul aplicației pentru pariuri prin comandă vocală, operatorul venit din Grecia ia fața concurenței prin streamingul video live al partidelor din Liga I, care pot fi urmărite atât pe desktop și laptop, cât și pe aplicația pentru dispozitivele mobile. Opțiunea nu este valabilă dacă deschizi site-ul de pariuri online în browserul telefonului mobil. În timp ce alte agenții te obligă să ai în cont măcar 10 lei pentru a avea acces la streamingul video, aici 50 de bani sunt suficienți.

Avantaje „smart”

Am luat-o în „ordinea numerelor de pe tricou”. Am văzut cum este cu înscrierea, cu bonusurile, cu oferta, cu plasarea pariului și cu urmărirea „investiției”. Să spunem că ai pariat pe victoria lui Anderlecht într-un meci cu Lokeren. Este 1-0, Anderlecht ratează două penalty-uri și este minutul 80. Te gândești că cele două penalty-uri ratate „spun” ceva. Platforma îți oferă opțiunea „Cash out” prin care închizi pariul. Scoți profit parțial, dar nu te dai cu capul de pereți când egalează Lokeren, în 90+2!

Dacă ești ocupat și nu poți urmări evenimentele pe care ai pariat, pentru pariurile mobile pe iOS este disponibilă opțiunea „Smart notification”, care te anunță atunci când se marchează, se ia cartonaș sau chiar e un corner în meciurile bifate!

Există (încă) o explicație…

Eu nu am efectuat încă vreo retragere, dar pe comunitatea pariorilor online din România am citit numai de bine. Un „coleg de breaslă” ne-a informat că a făcut o retragere duminica la ora 21:30, luni la ora 12 i-a fost aprobată și la 12:30 a avut banii pe card. Nu am văzut să fie vreun comentariu contradictoriu în acest sens. Adaug așadar și promptitudinea în efectuarea plăților pe lista explicațiilor  care relevă cum a ajuns Betano în topul caselor de pariuri online pe PariuriX.com.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.