Igor Dodon a trimis României o cerere oficială! Vrea să afle cine e Patria Tată a Republicii Moldova

Satul sa tot auda din partea unionistilor ca Romania e patria-mama a Republicii Moldova, noul presedinte al acesteia e decis sa ceara efectuarea unui test international de paternitate pentru a dovedi intregii lumi ca patria-tata este Rusia!

pleaca-armata-14-vine-armata-15Eu am asa o vaga banuiala ca nu sa poate sa nu fie Rusia!

Prea sa comporta cu noi ca un parinte iar in sinea noastra noi moldovenii tot timpul ne-am uitat la Rasiia ca la tatucul nostru care poate ne mai dadea cate o palma cand vinea bat acasa dar tot el avea grija de noi.

Bine, eu recunosc ca Romania e mama noastra, asta e evident, e dincolo de orice discutie chiar, dar vrem sa stim si noi oficial: cine e tatal?

Cu cine s-a iubit ea in tineretile ei, pe la 1812?

Sa spuna corect, daca are curajul o recunoasca! Noi stim cine ii, dar vrem sa stie toata lumea, sa nu mai fim considerati niste bastarzi.

De aceea am depus o cerere la ONU prin care cerem sa se faca un test international de paternitate sa vedem de unde mostenim noi accentul asta rusesc si apetitul pentru vodka.

Atunci sa ii mai aud eu pe astia care vor sa revenim la patria-mama. De ce am face asta cand putem foarte bine sa locuim la tata?

A declarat Igor Dodon intr-un interviu la TVR.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.