Gruparea teroristă Stat Român a trimis peste 3 milioane de refugiați în Europa

Gruparea a pus mana pe o tara intreaga din sud-estul Europei si prin teroarea pe care o exercita aici a provocat de-a lungul timpului exodul a peste 3 milioane de refugiati.

Istoria acestei grupari incepe in anii tulburi de dupa cel de-al doilea razboi mondial cand, cu ajutorul invadatorului milioane refugiatisovietic, teroristii autointitulati „Stat Român”, au doborat guvernul legitim, au pus mana pe o tara intreaga si nu i-au mai dat drumul nici pana in ziua de azi.

Gruparea controleaza in momentul de fata destinele a peste 20 de milioane de locuitori pe care i-a exploatat si tinut aproape 50 de ani in conditii de sclavie.

Cine ii finanteaza?

Daca la inceputurile acestei grupari, teroristii erau finantati si sprijiniti de Moscova, dupa cucerirea unui teritoriu propriu, organizatia (care intre timp a obtinut si recunoastere internationala) beneficiaza de o multitudine de surse de venituri obtinute in principal din jaful asupra tarii pe care o controleaza.

Din cauza acestei situatii catastrofale, milioane de refugiati au luat in ultimii 25 de ani drumul Europei, ajungand in principal in Italia, Spania, Franta, dar si Germania, Anglia, Tarile Scandinave si practic toata Europa Occidentala dar si America sau Australia.

Cei ramasi in tara sunt permanent hartuiti si amenintati de teroristi cu tot felul de taxe inventate, cu pierderea locului de munca si chiar cu inchisoarea.

Insa nici macar imigrantii nu sunt scutiti de tentaculele acestei organizatii teroriste. Ei sunt in continuare amenintati, jigniti si chiar bruscati de liderii teroristilor care nu rateaza nicio ocazie de improscare a veninului asupra celor pe care nu ii mai pot controla direct.

Mai grav este ca nu se intrevede nicio speranta pentru populatia capitva din teritoriile ocupate de teroristii din Stat Român…

 

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Comments
 1. Om viu Răspunde
 2. Anonim Răspunde
 3. Anonim Răspunde
 4. Anonim Răspunde
  • Anonim Răspunde
 5. Anonim Răspunde
 6. Anonim Răspunde
 7. Anonim Răspunde
  • Anonim Răspunde
  • Anonim Răspunde
   • alex Răspunde
   • Anonim Răspunde
    • Anonim Răspunde
     • Anonim
    • Anonim Răspunde
  • Anonim Răspunde
  • Anonim Răspunde
 8. Anonim Răspunde
 9. Anonim Răspunde

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.