Veste URIAȘĂ: Rusia vrea să intre în UE! Din păcate vrea să intre prin Polonia

Cutremur pe scena internationala!

Rivalitatea dintre Rusia si lumea occidentala ar putea sa ia sfarsit in urmatoarele zile, odata cu anuntul oficial al Rusiei de a intra in Uniunea Europeana. Din pacate insa textul declaratiei nu este foarte clar si lasa loc de

interpretari.

Translatorii misiunilor diplomatice europene nu reusesc sa se puna de acord asupra textului oficial in limba rusa, care vorbeste de Polonia si Tarile Baltice, ca posibile rute alternative prin care Rusia ar putea intra in Uniunea Europeana.

In timp ce unii iau aceste pasaje ad literam, altii spun ca e vorba de niste metafore prin care liderii de la Kremlin sugereaza ca Rusia ar putea urma aceiasi pasi de integrare la fel ca Polonia sau Tarile Baltice.

Liderii europeni sunt ca de obicei paranoici si interpreteaza orice miscare a Rusiei ca o amenintare sau ca un act de agresiune.

Ei uita ca Rusia a salvat de atatea ori tarile din centrul si estul Europei. Nici eu nu mai stiu de cate ori am eliberat Polonia de exemplu. Si care e atitudinea polonezilor fata de noi? Se simt amenintati!

Nu pot sa inteleg aceasta atitudine paranoica!

La fel va comportati si acum cand Rusia face un pas urias spre reconciliere si apropiere intre popoare.

Suntem hotarati deci sa intram in Uniunea Europeana in interesul prosperitatii si al pacii intre popoarele batranului continent.

A declarat sarmant presedintele Vladimir Putin.

In incheiere liderul de la Kremlin a adaugat ca Uniunea Europeana are un termen de 2 zile pentru a da un raspuns la ultimatumul Rusiei.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Comments
  1. Anonim Răspunde
  2. constantin Răspunde
  3. Anonim Răspunde
    • Emigrant Răspunde
    • Anonim Răspunde
  4. Anonim Răspunde
  5. Anonim Răspunde
  6. Anonim Răspunde

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.