Dragnea: Simt că am fost atacat psihotronic pentru că înainte parcă nu eram așa de prost!

Liviu Dragnea a reluat azi la un post de radio german (Shanz Radio) tema complotului și a conspirației soroșiste la adresa vieții și integrității personale.

Liderul PSD a decis să facă publică drama pe care o trăiește de mai bine de un an de zile:

„Știu că pentru unii poate părea ireal dar mie toate astea chiar mi se întâmplă de la o vreme încoace. Nu am cum să nu le observ.

De fiecare dată când mă deplasez cu mașina, ma simt urmărit! Dacă ma uit în retrovizor aproape tot timpul văd cel puțin două sau trei mașini în urma mea.

Dacă merg pe jos, tot timpul sunt 4-5 indivizi care se uită urât la mine, ca să nu mai spun că acum 2 săptămâni, zeci de mii de sorosiști mă amenințau în gura mare cu pușcăria și îmi făceau diverse propuneri indecente.

Chiar și aseară, m-am uitat întâmplător pe geam și ce credeți? Era Lună plină! Dumneavoastră mai credeți în coincidențe? Eu unul nu!

Nu aș putea să spun exact cine stă în spatele acestor tentative de a mă asasina dar vă spun un lucru, simt că am fost atacat cu arma psihotronică pentru că înainte parcă nu eram așa de prost. Am întrebat-o și pe doamna prim-ministru și pe alți colegi și toți mi-au spus că și ei simt la fel…”

A declarat tulburat liderul PSD.

 

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.