Vești proaste: A fost descoperită gena prostiei! Din păcate a fost descoperită în România

Una calda, una rece din lumea medicala. Cercetatorii britanici au descoperit intr-un spital romanesc gena responsabila pentru dezvoltarea prostiei.

Descoperirea senzationala este de natura sa ne bucure dar mai ales sa ne intristeze pentru ca desi cu totii banuiam gena-prostieiexistenta ei, confirmarea specialistilor ne ucide parca si ultima speranta de mai bine.

Desi gena prostiei nu este prezenta la toti indivizii, ea este o gena dominanta si de aceea repartizata la nivelul intregului areal geografic, dar mai ales in partile sudice si estice, din motive care urmeaza inca a fi stabilite de cercetatori.

Ceea ce e si mai interesant decat descoperirea in sine, e faptul ca gena se poate mosteni dar in acelasi timp se poate si dobandi pe parcurs, in functie de mediul socio-profesional in care activeaza individul.

Studiile au scos la iveala faptul ca 60% dintre telespectatorii anumitor posturi TV romanesti, dezvolta aceasta gena in mai putin de un an de vizionare zilnica a posturilor respective, iar 80% sunt contaminati de postie cronica incepand cu al doilea an de vizionare fidela a unor emisiuni tampite.

Se pare ca in anumite cazuri, aparitia genei prostiei nu este altceva decat o forma de adaptare la mediu, in vederea supravieturii, prostia fiind absolut necesara in anumite situatii pentru a putea avansa pe scara sociala.

Exista totusi si o speranta!

Dar e mai bine sa nu ne facem iluzii desarte….

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Comments
  1. Anonim Răspunde
    • Anonim Răspunde
  2. Anonim Răspunde
  3. Anonim Răspunde

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.