Zodiile sunt gresite

Pentru cei care cred in zodii si predictii astrale, cercetatorii americani au o veste proasta: horoscoapele sunt calculate in mod eronat si zodiile sunt gresite. De sute de ani astrologii se afla intr-o eroare grava, horoscopul fiind „expirat”. Iata mai jos despre ce este vorba.

Cele 12 constelatii sau zodii, dupa care a fost intocmit horoscopul acum cateva mii de ani, si-au modificat pozitia fata de Pamant si nu mai corespund perioadei de timp care le-a fost alocata insa bomboana de pe coliva este ca nu mai sunt 12 ci 13 zodii! Mai exact persoanele nascute intre 29 nov. si 17 decembrie ar fi in al 13 lea semn zodiacal numit Ophicus. Astrologii nu sesizat aceasta modificare lenta si au omis astfel sa actualizeze horoscopul.

Conform cercetatorilor americani din Minesotta, reperele temporale ale zodiilor s-au modificat lent datorita schimbarii pozitiei planetei noastre.

Vinovata de aceste schimbari este Luna care, prin forta ei de gravitatie, a reusit sa modifice pozitia in spatiu a planetei noastre, aceasta osciland in jurul axei sale astfel incat, in mii de ani, s-a produs un decalaj de o luna de zile.

Daca cercetatorii americani au dreptate, toate zodiile au fost date peste cap astfel: cei din zodia Leu sunt de fapt in zodia Rac, cei din Sagetator sunt de fapt in Scorpion, cei din Berbec sunt in Pesti si asa mai departe, fiecare zodie fiind data cu un semn zodiacal in urma.

Vina pentru neactualizarea zodiilor ar apartine exclusiv astrologilor care se uita prea mult in carti si prea putin pe bolta cereasca asa cum faceau predecesorii lor de acum cateva mii de ani (acum aproximativ 2500), atunci cand a fost alcatuit horoscopul.

Daca afirmatiile cercetatorilor americani sunt corecte, acestea reprezinta o grea lovitura pentru astrologi si alcatuitorii de horoscoape care desi sustin ca pot prevede viitorul nu au reusit ca vada eroarea grosolana in care se afla. 🙂

Si totusi sunt multi cei care spun ca citesc regulat horoscopul si ca predictiile li se potrivesc fapt ce ridica un serios semn de intrebare asupra fenomenului: cat este cu adevarat predictie astrala (daca este) si cat este credulitate, autosugestionare sau chiar sarlatanie.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Comments
  1. ronin Răspunde

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.