Dragnea: Suntem ținuți în condiții inumane, în celule e la fel de frig ca în blocurile din București!

Liviu Dragnea a trimis o scrisoare deschisă în care se plânge de regimul la care e supus în detenție, din cauză că nu a vrut să-și vândă țara.

Acesta vorbește de condiții inumane, de persecuții politice și de răzbunări din partea statului paralel:

„Sunt puși să ne termine, mai ales pe mine care stau aici degeaba, deși figurez că aș lucra la garaj, un moft care dă bine la imagine dar mă și pune într-o lumină proastă în fața unora mai cu pretenții.

Dar astea sunt nimicuri pe lângă adevăratele probleme de aici! De 2 luni de zile ne-au tăiau abonamentul la Netflix iar baie putem face doar la dușuri, centrul SPA fiind chipurile în reparații.

Cel mai rău însă ne chinuie frigul! De când a dat gerul tremurăm aproape la fel de tare ca amărâții aia din capitala, deși noi aici avem centrală pe gaz și nu depindem de Radet.

De mâncare nici nu mai are rost să vorbesc, mi se întoarce stomacul pe dos de la aceleași icre negre de duzină, cu nici 100 de euro 50 de grame. Ieri nu am mai rezistat și i le-am trântit în cap bucătarului. Păi am ajuns să mănânc aproape la fel de prost ca la popota ofițerilor.

Nu înțeleg de unde atâta ură și de ce sunt tratat la fel ca acei criminali care vând urzici sau leuștean prin piața.”

Dragnea precizează în finalul scrisorii că a primit deja mesaje de încurajare din parte unor prestigioase organisme europene precum Cosa Nostra și Ndrangheta, care condamnă regimul la care acesta este supus în detenție.

 

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.