În sfârșit și o veste bună: Românii sunt primii din Europa la spălatul pe creier!

Un studiu european scoate la iveala o situatie cu adevarat surprinzatoare: Desi suntem ultimii din Europa la spalatul pe dinti, suntem in schimb cei mai spalati pe creier dintre europeni!

Astfel, 9 din 10 romani este spalat zilnic pe creier iar 5 din 10 si de cate 2 ori pe zi.

Aceasta statistica ne propulzeasa pe un onorant loc intai in topul tarilor din emisfera nordica, cu mult fata de media locuitorilor din Uniunea Europeana.

Pentru igiena cerebrala cei mai multi dintre connationalii nostri apeleaza la serviciile diverselor televiziuni, in timp ce o treime isi spala singuri creierul, pe Facebook sau chiar la locul de munca, la terase sau in intimitatea familiala.

Acelasi studiu scoate in evidenta faptul ca, desi consumam in medie o pasta de dinti pe an, aproape toti ne platim lunar abonamentul la spalare pe creier.

Desi nu se cunoaste exact de unde provine predilectia romanilor pentru acest comportament bizar, ministrul educatiei, Liviu Pop, s-a grabit sa revendice aceasta performanta pentru guvernul PSD.

Adevarul e insa ca toate guvernele din ultimele 200 de ani, au contribuit mai mult sau mai putin la proliferarea acestui comportament in randul romanilor.

Specialistii sunt de parere ca o igiena regulata a emisferelor cerebrale, reduce cu 90% riscul aparitiei inteligenței si te scuteste de efortul de a gândi singur!

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.