Crește nivelul de alertă în România: gruparea teroristă PSD pregătește noi atentante în decembrie!

Dupa ce a revendicat mai multe lovituri in localitatile din sudul si estul Romaniei, inclusiv in capitala, gruparea terorista PSD pregateste noi atacuri in jurul datei de 11 decembrie, avertizeaza mai multe servicii de informatii alerta-teroristaexterne.

Desi slabita de actiunile coalitiei anti-coruptie condusa de DNA, precum si de luptele interne dintre liderii gruparii, organizatia terorista PSD este in continuare capabila de comiterea de noi atentate.

Ultimul atac de proportii este revendicarea de catre PSD a distrugerii unui nou oras din sud-vestul tarii, Drobeta Turnu-Severin, candva un promitator port la Dunare, azi un ghetou fara locuri de munca, fara apa calda si caldura.

Planurile teroristilor nu se opresc insa aici ci pregatesc un asalt general asupra statului roman in prima jumatate a lunii decembrie, avertizeaza mai multi experti in siguranta nationala.

Nu ar fi prima data cand teroristii din PSD ar ajunge sa controleze intreaga Romanie, de-a lungul timpului au mai reusit de cateva ori aceasta performanta in timp ce regiunile sarace din sud si est au fost tot timpul sub controlul lor in ultimii 70 de ani.

Ramane de vazut daca populatia civila va alege sa sprijine coalitia anti-terorista sau dimpotriva, va fraterniza cu opresorii si le va oferi tara pe tava.

Lumea civilizata urmareste cu berea la gura circul tragi-comic din micuta republica de la marginea Europei.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Comments
  1. Anonim Răspunde
    • Anonim Răspunde
      • Anonim Răspunde
    • Anonim Răspunde

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.