Ministrul Educației: IQ-ul este o prostie, mie mi-a ieșit 60 și am ajuns ministru!

Ministrul Educatiei, Liviu Pop, afirma ca nu crede in teoriile conspiratiei cand vine vorba de IQ, spalat pe dinti sau pretinsa forma sferica a Pamantului.

Acesta da de pamant cu studiile care plaseaza Romania pe ultimele locuri din Europa la coeficientul de inteligenta (IQ) si vine cu o teorie pe cat de originala pe atat de revolutionara:

„Aceasta teorema cu inteligenta si cu IQ-ul e la fel ca oricare alta teorie a conspiratiei. Multi cred ca exemplu ca exista extraterestrii, altii cred ca daca te speli pe dinti nu mai faci carii si in fine, altii au impresia ca Pamantul e rotund, cand noi stim de la chimie ca are forma unui disc plat, acoperit de o cupola.

Dar sa revenim la acest asa-zis IQ si sa va spun si de ce nu cred in el. In primul rand ca nu a demonstrat nimeni cum se calculeaza. Adica potrivesti acolo niste cubulete si niste triunghiuri si gata, ai IQ 60 sau 120?

Mie de exemplu mi-au gasit acest IQ de 60, adica aproape de retard mintal. Acum uitati-va la fața mea si spuneti-mi daca vi se pare ca am față de prost?

Pai credeti ca daca as fi fost retardat, as mai fi ajuns ministru in Romania? Hai sa fim seriosi….

Deci toata treaba asta cu IQ nu este altceva decat o manipulare a unor cercuri oculte finantate de Soros, care au interesul sa destabilizeze Romania cu orice pret.

Romani, nu va lasati prostiți!”

A declarat Liviu Pop, vizibil epuizat de efort intelectual.

 

Distribuie articolul sa rada si prietenii tai!

Comentarii
  1. kit
  2. Jack0
  3. Anonim
  4. Sebastians
  5. Scoala
  6. Cris
  7. cornel

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.