Șoc! În loc să ceară extrădarea lui Ghiță, MAE l-a declarat din greșală persona non grata!

Rasturnare spectaculoasa de situatie in cazul lui Sebastian Ghita! Se pare ca dintr-o teribila incurcatura birocratica, MAE a pus autoritatile sarbe in imposibilitatea de a-l extrada pe acesta in Romania.

MeleMai precis, in loc sa trimita Belgradului cererea oficiala de extradare, ministrul roman de externe, Teodor Melescanu, i-a trimis omologului sarb o informare prin care Ghita e declarat persona non grata pe teritoriul Romaniei.

„Vom efectua cercetari pentru a vedea cum s-a ajuns in aceasta situatie si cine se face vinovat pentru ea. Bineinteles ca se va termina in coada de peste si in final nimeni nu va fi sanctionat, dar nu asta e important.

Important e faptul ca Sebastian Ghita se afla in afara jurisdictiei statului roman, situatie pentru care am consumat foarte multe resurse si multa energie.

Din pacate, tocmai acum cand eram la un pas de a-l aduce in fata legii, dintr-o gresala banala, am complicat si mai mult situatia.

Asta e, se mai intampla!

Ar putea trece ani de zile pana cand statutul de persona non grata ar putea fi revocat pentru ca trebuie sa o spunem clar, cu lucrurile astea nu te joci!”

A declarat Teodor Melescanu, dezamagit de situatia creata.

 

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Comments
  1. Anonim Răspunde
  2. Anonim Răspunde
  3. Anonim Răspunde
  4. Anonim Răspunde
  5. Anonim Răspunde
  6. Anonim Răspunde
  7. Anonim Răspunde
  8. Anonim Răspunde
  9. Anonim Răspunde

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.