Optimism financiar

Pe timp de criza, in domeniul materialelor de constructii, Directorul General al Depozit Online, Dragos Savloschi declara: „ Chiar daca am inceput aceasta afacere la sfarsitul anului 2008 cand deja segmentul constructiilor incepea sa simta primele efecte ale instabilitatii economice noi am reusit sa mentinem o creste progresiva castigand din ce in ce mai multi clienti prin serviciile si mai ales preturile foarte bune oferite clientilor nostri. Desi nu este o perioada favorabila estimez pentru 2010 o cifra de afacere a companiei de peste 1 milion de Euro, cu o crestere semnificativa fata de anul precedent.”

Am intrat si noi pe site-ul depozitului www.depozit-online.ro si am constatat ca, intr-adevar, au tot ce trebuie pentru construirea unei case la cheie, intretinerea casei si a gradinii, ba chiar si a masinii.

Materiale de constructie, amenajari interioare, echipamente de gradina, instalatii si obiecte sanitare, scule electrice si unelte, electrice, electronice si electrocasnice, centrale termice … si lista continua.

In total, peste 10 000 de produse prezentate cu posibilitatea de comanda si plati online, livrare la domiciliu, gratuita pentru Bucuresti si Ilfov si national contra cost, deasemenea puteti gasi o serie de articole utile din domeniul constructiilor si amenajarilor interioare. Si totul intr-un singur loc, la doi pasi de Bucuresti, in Chiajna, Ilfov.

Nu va putem ura decat „ Spor la cumparaturi!”.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.