Lovitură de teatru: CCR a decis achitarea lui Hitler, aliații își depășiseră atribuțiile!

Decizie istoria luata azi de CCR!

Dupa ce au analizat mai multe documente, plangeri si probe, judecatorii Curtii Constitutionale au decis achitarea lui Hitler pentru crimele de care a fost acuzat de mai bine de 70 de ani.

Hitler achitatIn motivarea deciziei CCR-ul arata:

„niciun politician nu poate fi tras la raspundere pentru opiniile politice, sau mijloacele exercitate pentru punerea lor in practica, indiferent daca e vorba de primar, parlamentar, ministru sau sef de stat.

Prin urmare, procurorii sovietici dar si cei anglo-americani, dar si cei care au venit mai tarziu dupa ei si care s-au apucat sa investigheze actiunile si raspunderile Fuhrer-ului, si-au depasit cu mult atributiile!

Pe cale de consecinta, Curtea a decis: se achita in contumacie paratul Hitler Aldof, de toate acuzele care i se aduc, urmand ca partile nemultumite de verdict, sa faca apel la Judecata de Apoi!”

Se arata in comunicatul oficial.

Decizia de azi a Curtii deschide calea unui precedent periculos, alte personaje odioase asteptandu-si de acum achitarea in fata judecatorilor romani.

Conform surselor noastre, magistratii CCR au primit deja cereri de achitare in alte cazuri rasunatoare, cum ar fi cele ale lui Stalin, Pol-Pot, Josef Mengele sau Liviu Dragnea.

 

Distribuie articolul sa rada si prietenii tai!

Comentarii
 1. Anonim
 2. Anonim
 3. Anonim
  • Anonim
  • Anonim
   • Anonim
    • Anonim
 4. Anonim
 5. Anonim
 6. Anonim
 7. Anonim
 8. Felix
 9. Anonim
 10. Anonim
 11. Anonim
 12. Anonim
 13. Anonim
 14. Anonim

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.