Planul de un milion de dolari

Este un plan sumar ce mi-a picat in mana nu mai stiu prin ce imprejurari. Pe scrut planul se bazeaza pe investitii imobiliare si in esenta lui este atat de simplu incat putini sunt cei care s-au gandit la el. De obicei ne ocupam minte cu fel de fel de scenarii care de care mai complicate si pierdem din vedere tocmai lucrurile banale, aflate chiar sub nasul nostru. Asadar iata planul de un milion de dolari:

Imprumuta un milion de dolari – Investeste-l in imobiliare – Gaseste oameni dispusi sa plateasca imprumutul pentru tine – In final ramai cu proprietatiile imobiliare in valoare de un milion de dolari.

Imprumuta un milion de dolari

Adreseaza-te bancilor, societatilor de credit, programelor de creditare, unor fonduri de investitii sau chiar ai putea atrage singur investitori. Ideea e sa poti face rost de suma necesara acestei investitii.

Apoi investeste

Investeste milionul de dolari cu grija, in proprietati diferite pe care apoi sa le poti transforma prin inchiriere in surse de venit care, in timp, sa-si plateasca singure investitia. Poti investi din spatii comerciale, apartamente, terenuri, depozite etc.

Gaseste oameni dispusi sa-ti plateasca ratele la credit

Astfel de oameni exista, se numesc chiriasi, trebuie doar sa-i gasesti. Este foarte important sa investesti in proprietati care isi vor gasi repede chiriasi. Astfel din chirii vei plati ratele la credit pana ce il ve achita complet. La finalul procesului ramai cu proprietatile in valoare de un milion de dolari si cu o sursa de venituri constanta generate de chirii.

Apoi o poti lua de la capat si pori repeta procesul: imprumuti milionul, il investesti, apoi gasesti oameni dispusi sa plateasca imprumutul in locul tau, creditorii isi recupereaza banii iar tu ramai in posesia proprietatilor in valoare de un milion de dolari. Bineinteles ca totul depinde de gasirea creditorilor potriviti, de evaluarea corecta a proprietatilor si de calcularea chiriilor in functie de ratele la credite.

Este o reteta folosita mai ales in SUA pe piata imobiliara, recunosc ca nu stiu cat de bine s-ar putea aplica in Romania mai ales in conditiile crizei de acum. Insa cu siguranta, prin simplitatea lui, acest plan de un milion de dolari, merita luat in calcul. De exemplu se poate folosi aceeasi reteta pentru investitia unor sume mai mici, sa zicem 100 000 de dolari si nu doar in sectorul imobiliar.

In orice caz planul in sine mi s-a parut interesant si demn de a-l impartasi pe blog, astept parerile voastre in comentarii.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.