Poliția avertizează: A crescut numărul babelor care vând ceapă și zarzavaturi!

Poliția trage un semnal de alarmă în legătură cu un fenomen deosebit de periculos ce a luat amploare în România în ultimul timp!

Conform rezultatelor unei anchete interne efectuate de IPJ, în piețele și aprozarele din țara noastră a crescut periculos de mult numărul infractorilor care vând ceapă, zarzavaturi și mai nou flori:

„Avertizăm cetățenii să fie atenți atunci când merg la piață pentru că pe lângă intermediarii corecți care își platesc șpăgile pentru tarabe, au apărut în utlima vreme tot felul de traficanți de legume și flori, îndeosebi babe!

Dacă acum câteva luni abia aveam 2-3 cazuri pe lună, acum ridicăm cel puțin 6-7 babe traficante pe săptămână. Și-au diversificat și marfa pe care o vând la colțul străzii, de la urzici și ghiocei acum 3 luni, azi au ajuns la ceapă, flori și chiar periculoasa salată verde!

Persoanele angrenate în astfel de activități ilegale sunt deosebit de periculoase pentru că prin acțiunile lor subminează economia noastră originală.

Acestea sunt ușor de recunoscut prin faptul că sunt trecute de 60 de ani, cocoșate și fără dinți și nu au o cantitate mare de marfă ca restul comercianților. Asta deoarece sunt foarte versate și își produc singure bunurile pe care le comercializează.

În al doilea rând au un jargon specific de genul „maică”, „mamaie” sau „maicăle”, jargon pe care l-au învățat în mulți ani de experiență și pe care îl folosesc pentru a induce în eroare atât clientul cât și organele statului.

Cei care observă prin oraș astfel de traficante ar trebui să aunțe imediat poliția și în niciun caz să nu cumpere de la ele pentru din acei bani nici măcar un leu nu ajunge în salariile noastre sau ale parlamentarilor, categorii pentru care muncesc până la urmă toți oamenii cinstiți din țara asta.”

De asemeni purtătorul de cuvânt al poliției îi îndeamnă pe români să fie vigilenți și să stea geană pe Ponturi Fierbinți!

 

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.