Ia un credit online de la Vivacredit

vivacreditVivacredit este un cunoscut IFN care oferă în special credite până la salariu. De la ei te poţi împrumuta atât de sume mici de bani, cât şi de unele mai consistente, cu o limită de 20.000 de lei. Creditele de la Vivacredit au o serie de avantaje, printre care se numără şi faptul că nu sunt necesare foarte multe acte pentru a solicita împrumutul. Ceea ce înseamnă că şi persoanele cu un istoric negativ de creditare pot lua un credit de la acest IFN.

De ce alegi un credit de la Vivacredit?

Creditele de la Vivacredit sunt foarte simplu de luat. O poţi face online, completând formularul de pe site-ul IFN-ului. Pentru a lua un credit nu ai nevoie de giranţi şi nici de adeverinţă de venit. Un avantaj în acest sens îl au cei care au intrat în Biroul de Credite şi sunt consideraţi rău-platnici, deoarece cererile lor se acceptă. De asemenea, banii îţi intră foarte repede în cont. De cele mai multe ori, oamenii au la dispoziţie suma împrumutată în numai 2 ore, ceea ce este extraordinar dacă ai o urgenţă.

Cum iei un împrumut de la Vivacredit

Procedura de solicitare a unui credit de la Vivacredit este foarte simplă, comparativ cu cea a uni bănci. Ai nevoie de o copie după actul de identitate şi unul după adeverinţa de venit, în cazul în care ai una la dispoziţie. Copia după adeverinţa de venit nu este obligatorie, însă te ajută în cazul în care vrei să împrumuţi o sumă mai mare. De asemenea, mai trebuie să completezi formularul de solicitare a creditului care se află pe site.

Ce comisioane şi dobândă are Vivacredit

Cei care iau pentru prima oară un împrumut de la Vivacredit au un avantaj, deoarece pot obţine un credit cu dobândă zero. Celorlalţi li se impută o dobândă de 1,2% din suma cheltuită din împrumut. Astfel, este indicat să foloseşti numai cât ai nevoie din împrumutul acordat, pentru a nu plăti dobândă mare. Vivacredit nu percepe comisioane nici la analizarea solicitării de credit, nici la rambursarea anticipată. Din contră, în cazul în care rambursezi anticipat creditul vei plăti doar dobânda până în ziua respectivă, nu pe cea a întregului credit.

Care sunt avantajele unui credit online de la Vivacredit

Vivacredit este una dintre cele mai mari şi cunoscute Instituţii Financiare Nebancare din România. Motivul pentru care foarte mulţi apelează la creditele oferite de acest IFN este că are avantaje deosebite. Iată care sunt acestea:

  • Este un credit rapid, banii îţi intră în cont în 2 ore
  • Dobânda este fixă şi totul este transparent
  • Retragi bani când ai nevoie, nu pe toţi odată
  • Plăteşti dobândă doar la suma retrasă
  • Nu există comisioane de întreţinere a contului şi nici de rambursare anticipată

Atunci când vrei să iei un credit trebuie să fii responsabil şi să te gândeşti dacă poţi să plăteşti ratele la timp. Ca să găseşti cele mai bune oferte pentru nevoile tale foloseşte calculatorul de credite de la Finpanda. Astfel, vei putea să ştii din timp toate detaliile despre creditul pe care urmează să îl iei.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.