Afacerea de 504$ pe luna

BeaM – un sistem genial prin care câştigi minim 504$ lunar!

BeaM este un sistem Multi Level Online. Produsul este reprezentat de un pachet de produse digitale! Însă sistemul de comisioane face TOATĂ diferenţa! Sistemul este gândit pe Surse de venit O Sursă completă îţi aduce minim 504$ lunar! După ce completezi o Sursă poţi deschide o nouă Sursă! În timp poţi avea un număr nelimitat de Surse!

Singura ta investiţie: 9$ pe lună!

Care sunt paşii de urmat?

1. Te informezi foarte bine înainte de a intra în afacere: click aici!
2. Îţi faci un cont PayPal de aici (asta dacă nu deţii încă unul). Fără un cont PayPal nu poţi face cont nici la BeaM!
3. Îţi faci cont la BeaM (folosind adresa de mail cu care faci plata prin PayPal)!
4. Aduci 2 prieteni (care îţi aduc din start comisioane de 18$ pe lună) pentru a te convinge cât de uşor se primesc banii prin această afacere!
5. Începi să promovezi afacerea astfel încât să mai aduci măcar 8 parteneri în afacere. Astfel vei câştiga 54$ doar din referinţele tale, însă dat fiind faptul că şi ei vor mai aduce alţi parteneri în afacere, probabil că în 6-12 luni vei avea o sursă completă de 504$ pe lună!

BeaM este o afacere nouă care încă nu a apucat să facă valuri! Dacă vei începe devreme, nu vei avea decât de câştigat! Ceea ce face diferenţa este că BeaM nu este o afacere lacomă! 80% din bani revin afiliaţilor sub formă de comisioane, iar taxa lunară de 9$ este extrem de redusă şi este o investiţie pe care o recuperezi încă de la primul înscris!

BeaM reprezintă o sursă alternativă de venit pe timp de criză, în care:

– câştigul este cât mai rapid astfel încât rata de abandon este foarte mică (îţi recuperezi banii de la primul înscris, iar de la al doilea ai deja profit).

– plăţile sunt directe, între afiliaţi, astfel încât să nu existe comisioane care să reducă din profit (banii sunt direcţionaţi direct între afiliaţi după nişte reguli automatizate, deci sistemul nu intermediază aceşti bani, cum se întâmplă în alte sisteme MLM).

– profitul afiliaţilor este maxim, astfel încât să fie motivaţi de afacere (80% din bani se întorc la afiliaţi).

– taxa lunară este mai mult decât accesibilă (9$).

– produsele răspund unor nevoi reale (unele ajută la promovare, altele la optimizare, iar toate pot fi revândute în beneficiul exclusiv al membrilor reţelei).

– există efectul spill-over, dar totuşi reţeaua poate creşte nelimitat (apariţia conceptului de “Sursă”, prin care odată ce ai completat-o, poţi începe alta nouă).

De ce sa pierzi ocazia? Începe să faci bani ACUM!

De ce este asa de profitabil?
1) Exista multe sisteme pe 5 ori 6 nivele! Nu te amagi cu un astfel de sistem intrucat nu vei ajunge niciodata la nivelele respective! Sistemele cu multe nivele in adancime sunt doar inginerii de marketing (gandite sa creeze iluzii)…
Tocmai din acest motiv am gandit un sistem pe 3 nivele si am decis ca minim 80% din comisioane sa revina direct afiliatilor!

2) Probabil ca nu vei mai gasi un alt sistem care sa combine atat de eficient avantajele plasarii de tip Spill Over (ceea ce presupune ca vei avea parte de inscrieri si de la afiliatii de mai sus e tine) pe de-o parte si potentialul nelimitat de crestere al SURSELOR de venit pe de alta parte! Un Sistem Spill-Over Clasic limiteaza potentialul de crestere al retelei pe fiecare nivel, in timp ce sistemul nostru pe „SURSE” iti permite sa iti cresti SURSELE de venit NELIMITAT!

3) Un alt mare avantaj: Banii se platesc direct intre membrii (automat) astfel incat vei primii banii direct in contul tau de PayPal fara a mai depinde de sume minime de lichidare a contului ori de „bunavointa” noastra de a iti plati comisioanele castigate.

4) Marketingul in retea se face pe baza unui PRODUS. Noi iti oferim un Pachet de produse digitale care chiar iti vor fi de folos si pe care le vei putea apoi revinde! (vei avea Dreptur de Revanzare incluse)

5) Castig Rapid! Multe Sisteme iti vor oferi 1-2 $ lunar pentru fiecare afiliat sau chiar mai putin. In cadrul Sistemului Beam vei primi cate 9$ lunar (echivalentul taxei de membru) pentru fiecare pozitie platitoare. De pilda primii 2 inscrisi iti vor genera un castig de 18$ pe luna!

6) Rata redusa de abandont! Cine ar vrea sa iti paraseasca echipa avand in vedere ca de la primul inscris isi acopera taxa de membru iar de la al doilea inscris intra pe profit? Cine ar vrea sa renunte la cont cand baza noastra de date este permanent completata cu noi si noi produse EXCELENTE? Cine ar vrea sa renunte la Drepturile de Revanzare asupra acestor Produse parasind sistemul?

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Comments
  1. Zuma Răspunde

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.