Dotări moderne pentru spitalele din capitală: saloane de bronzat și bigudiuri noi!

In sfarsit o veste buna! Primaria a alocat 11 milioane de euro pentru un salon de bronzat la spitalul Floreasca si doua seturi de bigudiuri noi, care vor intra in dotarea spitalului Elias, respectiv al maternitatii Polizu.

Dupa scandalurile din ultima vreme legate de dotarile si performantele spitalelor bucurestene, autoritatile au inceput bigudiuri-noi-la-floreascasa ia primele masuri in vedere retehnologizarii.

Primul pas a fost facut la scurt timp dupa scandalul infectiilor contractate de pacientii Spitalului de Arsi.

Atunci, ministrul sanatatii din vremea respectiva, domnul Banicioiu, a achizitionat de urgenta, fara sa se uite la bani sau la ce cumpara, o superba barocamera pentru tratarea ridurilor.

Insa investitiile in spitalele bucurestene nu se pot opri aici. Mai sunt inca multe de facut pana la transformarea lor in centre SPA moderne, dotate cu saloane de cosmetica si tot tacamul.

Este abia inceputul, insa in cativa ani vom reusi sa oferim servicii de calitate pacientilor nostri care doresc sa scape de riduri, de unghiile tocite de la picioare sau sa isi schimbe look-ul cu o coafura moderna, la standarde occidentale.

Pacientii vor fi astfel mai fericiti, fapt care, daca au zile, le va grabi probabil vindecarea. Daca nu, cel putin ii vom scuti pe apartinatori de cheltuielile suplimentare percepute de firmele de pompe funebre pentru cosmetizarea cadavrelor.

A declarat purtatorul de cuvant al Ministerului Sanatatii.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Comments
  1. Anonim Răspunde

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.