Panica in Guvern. Petre Daea, Ministrul Agriculturii, la un pas de a suferi un atac de cord.

daeaZarva mare pe holurile Ministerului Agriculturii dupa o interventie a echipajelor SMURD alertate de un apel la 112 prin care se anunta ca Ministrul Agriculturii are o criza cardiaca. Surse din minister ne-au declarat:

„Totul decurgea normal, era o zi obisnuita de miercuri, angajatii jucau Solitaire si cautau oferte de vacante in Bulgaria, iar ministrul savura o cafea in timp ce citea despre aventurile lui Til Buhoglinda. Nimic neobisnuit pana in momentul in care domnul ministru si-a aruncat ochii pe prima pagina a unui cotidian in care se preciza ca Romania urmeaza sa achizitioneze rachete Patriot de la americani. In secunda urmatoare a si pus mana pe telefon, sunandu-l pe ministrul apararii si incercand sa il convinga pe acesta ca ar fi mult mai bine sa cumpere oi in locul rachetelor balistice. Lovindu-se, probabil, de un refuz din partea acestuia, domnul Daea s-a albit brusc la fata si a mai apucat sa zica doar „semper fidelis ovium”, dupa care s-a prabusit.”

Contactati de catre reprezentantii mass media, medicii de la spitalul la care a fost transportat ministrul au declarat ca acesta este in afara oricarui pericol, discuta cu toata lumea si chiar a solicitat sa ii fie adus un exemplar din opera sa favorita, „Miorita”.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.