Viorica Dăncilă: Anul acesta serbăm un secol de la unirea lui Mihai Viteazul cu Ștefan cel Mare!

Aflată la Alba Iulia (deși credea că se află la Cluj), Viorica Dăncilă a ținut neapărat să mai dea o gafă înainte de a se întoarce la București.

Profitând de numărul mare de vizitatori din cetatea medievală de la Alba Iulia, Viorica s-a cocoțat pe o bordură și a ținut un mic discurs despre unire:

„Mă bucur nespus că am onoarea să mă aflu aici, în orașul de sub poalele Feleacului, unde Moș Ion Roată a fost tras pe roată pentru unire!

Anul acesta se împlinesc 100 de ani! Și ca o coincidență sau nu, tot anul acesta serbăm un secol de la unirea lui Mihai Viteazul cu Ștefan cel Mare, din anul 1718, eveniment unic nu doar în istoria noastră dar și în cea a întregii umanități.

Haideți ca măcar acum, în an centenar, să dăm deoparte răutățile și opțiunile politice care ne despart și să ne unim cu toții aici pe Câmpia Panonică, unde acum 100 de ani s-au adunat și revoluționarii de la 1848, conduși de Iuliu Maniu și Gheorghe Doja!

Fie ca toată România să răsune de bucurie, manele și muzică populăroasă, pentru a marca așa cum se cuvine aceasta minunată zi națională!”

A declarat Dăncilă în hohotele aprobatoare ale audienței.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.