Tapet in tendinte pentru toamna- iarna 2023-2024

Motive grandioase, folosire indrazneata si aplicare facila. Noua generatie de decoruri murale este cea mai frumoasa.

Ne relaxeaza, ne uimesc, ne emotioneaza… decorurile murale sunt cele care ne ajuta sa avem un decor cu adevarat unic. Care sunt tendintele pentru toamna iarna 2023-2024 atunci cand vine vorba despre tapet?

In tavan, pentru un efect grandios. Efect teatral garantat daca alegi sa pui tapetul la orizontala. Pentru cel mai spectaculos efect, poti miza motive XXL pe un fundal alb precum florile gigant sau dungile foarte mari. De testat intr-un hol, un birou sau un dormitor.

Un tapet cu efect de iluzie optica in stil seventies. Poti alege un tapet cu un motiv care ne duc cu gandul la anii 1970. Un motiv perfect pentru baie sau pentru bucatarie, de exemplu.

Pentru a schimba putin faianta din baie. Poti miza pe un tapet din fibra de sticla, special pentru dus. Acesta se poate aplica chiar peste faianta deja existenta in baie. Un model in nuante de verde, cu motiv florale poate sa fie cea mai buna alegere.

Pentru a crea cea mai frumoasa armonie. Marea, pamantul, cerul… cu nuantele sale pline de prospetime si cu un efect de acuarela, poti miza pe un tapet in nuante de albastru care sa te plonjeze in cea mai frumoasa reverie. Poate sa fie cel mai frumos fundal pentru locul de luat masa, de exemplu.

Pentru un efect ondulat, poti miza pe un tapet in stil seventies, cu un motiv plin de vitamina pentru a pune cel mai bine in valoare un mobilier sa pentru a fi pus langa pat. Se poate folosi si intr-un hol pentru a obtine cel mai frumos efect.

Un peisaje XXL pentru o suprafata mai mare. Dune de nisip, palmieri, pasari… iata ca esti transpus in desertul saharian. Decorul panoramic arata cel mai bine pe cele mai mari suprafete.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.