Toyota FT-3e- un SUV electric remarcabil desenat cu o inteligenta artificiala

Toyota a prezentat la Salonul de la Tokyo conceptul pentru un SUV electric FT-3 e. Un model al viitorului care a fost gandit cu ajutorul inteligentei artificiale, pentru a fi mai simplu, dar mai eficient.

La Salonul de la Tokyo, Toyota a prezentat mai multe modele futuriste. Printre ele se numara un SUV, cu linii mai radicale, care prefigureaza viitorul acestui constructor.

Acest SUV are 4,86 metri lungime, 1,96 metri latime si 1, 60 de metri inaltime. Are un ampatament de 3 metri si un spatiu la bord, care este un parametru esential pentru marca.

Masina se aseaza pe jante mari de culoarea caroseriei si prezinta un acoperis plutitor, datorita stalpilor negri din spate. Asa cum este acum la moda, farurile din fata si din spate iau forma unor bare luminoase mari.

Baza masinii FT-3e este platforma modulara pe care se bazeaza mai multe modele de Lexus. Acest lucru ii permite marcii Toyota sa propuna un centru de gravitatie mai jos, fara sa sacrifice insa autonomia, performanta sau spatiul de la bord.

Cum a ajutat inteligenta artificiala la conceperea masinii FT-3e

Toyota a anuntat cu mandrie faptul ca s-a folosit de inteligenta artificiala pentru a concepe aceasta masina. Toyota a incercat sa creeze o masina cat mai simpla cu o caroserie aerodinamica.

CEO-ul Toyota, Koji Sato, a descris caracteristicile conceptului de SUV electric la salonul auto.

„Are atat un centru de greutate scazut, cat si un interior spatios, ceea ce nu era posibil in trecut. Pentru a face acest lucru, trebuie sa facem componentele principale mai mici si mai usoare si sa ne implementam punctele forte ca producator, pentru a le pune in cel mai bun pachet posibil”, a spus Sato.

„A reusi acest lucru inseamna ca designul, senzatiile de condus si restul pot fi transformate. Revizuim elementele fundamentale ale productiei si livrarii de masini bazate pe performanta, cum ar fi autonomia.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.