Respect! Un bărbat din Piatra Neamț a găsit pe jos un milion de euro și i-a donat partidului!

Mai exista si oameni cinstiti in Romania! Unul dintre ei este Gheorghe, un barbat simplu din Piatra Neamt care in ciuda greutatilor de zi cu zi, atunci cand a gasit pe strada un portofel cu un milion de euro in el, a procedat exact asa cum trebuie.

gheorgheOmul, trecut de 50 de ani, nu s-a gandit nicio clipa sa-si insusasca banii nemunciti ci s-a dus cu ei glont la Bucuresti si i-a donat partidului din care facea parte, asa cum spune codul fiscal nescris al economiei subterane din Romania.

Asta inseamna cinstie, loialitate si corectitudine, dupa cele mai inalte standarde siciliene. Asta inseamna sa intelegi esenta democratiei noastre originale!

Gestul nu a ramas insa neobservat, barbatul fiind premiat de partid cu contracte cu statul si sustinere politica, asa cum se cuvine unui om cinstit, cu un dezvoltat simt civic.

Din pacate insa, soarta nu a fost prea generoasa nici cu Gheorghe si nici cu partidul.

Primul este plimbat din puscarie in puscarie pentru a dezvalui procurorilor cate astfel de portofele a gasit la viata sa, in timp ce partidul a disparut prin fuziune, dupa ce in prealabil se scindase intre cele doua principale grupari din interiorul sau: praduitorii si jefuitorii, numiti astfel dupa ideologiile politice care ii despart.

Povestea lui Gheorghe poate fi o invatatura de minte pentru cei mici si pentru cei mari, o poveste simpla dar cu o concluzie clara si educativa: fara unu ca Nelu, nu ar fi putut exista unu ca Gheorghe!

Salvează

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Comments
  1. Anonim Răspunde

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.