Victor Ponta pierde titlul de doctor dar ramane cu cel de plagiator

Una calda, una rece pentru fostul premier al Romaniei, Victor Ponta. Desi va fi obligat sa renunte la titlul de doctor, ramane plagiatornicio instanta din lume nu i-l poate lua pe cel de plagiator.

Decizia a fost luata azi in cadrul CNAD (Consiliul National de Atestare a Diplomelor) dupa lungi discutii in care academicienii si-au stors creierii timp de 4 ani de zile incercand sa stabileasca daca Ponta e cel care a plagiat sau daca autorii respectivi au plagiat de fapt dupa doctoratul lui Ponta.

In cele din urma s-au pus de acord si l-au lasat fara doctorat pe fostul premier. Asta nu inseamna insa mare lucru, Victor Ponta va ramane in continuare cu o serie de titluri si distincii cum ar fi cel de plagiator, de mitoman si chiar acela de Dottore.

Este posibil ca lista sa nu se opreasca aici, un inalt for decizional, DNA-ul, pare si el interesat sa mai adauge un rand in CV-ul fostului premier.

Ponta a reactionat violent intr-o postare pe Facebook:

E rusine, asa ceva e o rusine! Acest Consiliu ar trebui sa se numeasca Consiliul Tradarii Nationale. Eu nu recunosc acest for care nu este altceva decat o anexa a agenturilor straine.

Mi-ati luat doctoratul? Foarte bine, o sa va auda intelectualii din tara si toti colegii mei! (urmeaza apoi un text neinteligibil).

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Comments
  1. Anonim Răspunde
  2. Anonim Răspunde
  3. Anonim Răspunde
  4. Anonim Răspunde
  5. Anonim Răspunde

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.