La 17 ani castiga deja milioane de dolari

La doar 17 ani, Ashley Qualls, o adolescenta din Detroit – SUA detine o afacere online ce-i baga lunar in buzunar in jur de 70 000 de dolari. Nici nu-i de mirare avand in vedere ca site-ul ei, whateverlife.com, inregistreaza un trafic de aproximativ 7 milioane de vizitatori pe luna.

Totul a inceput cand Ian Moray, managerul companiei ValueClick Media era la „vanatoare” de site-uri in vederea unei campanii publicitare pentru clientii companiei Value Click Media iar site-ul Whateverlife.com „i-a facut cu ochiul”.

Dupa o respingere initiala a ofertei, Ashley a acceptat in cele din urma ca reclamele VCM sa apara pe site-ul ei in schimbul impartirii profitului iar banii au inceput sa curga. Pana in prezent adolescenta din Detroit a declinat doua oferte de cumparare a site-ului, una 1,5 milioane de dolari iar alta de 700 000 de dolari, declarand ca doreste sa vada cat de departe poate sa ajunga un site creat din pasiune.

Noi o felicitam si ii uram succes in continuare.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.