Burse de creante

Criza financiara aparuta si in Romania a condus, printre altele si la cresterea volumului creditelor neperformante inregistrate de banci si de toate celelalte categorii de finantatori , precum si o crestere exponentiala , in avalansa a ceantelor neincasate , neonorate la scadenta . Astfel ,un raport al Băncii Mondiale estimeaza ca la sfarsitul acestui an creditele neperformante vor depasii 43 miliarde lei, respectiv 9 % din Produsul Intern Brut .

In acest context , anticipind criza , a fost creata PROIECTUL BURSA ROMANA DE CREANTE , infiintata din initiativa unor specialisti in domeniul financiar si juridic .Ca marca inregistrata la OSIM in anul 2006, BURSA ROMANA DE CREANTE constituie atat emblema firmei, care pune in valoare domeniile pentru care a fost atribuita marca inregistrata, cat si prefigurarea unei piete creantiere reglementate.

BURSA DE CREANTE SMC S.A. este o companie privata de interes public care are ca strategie fundamentala de abordare in raport cu clientii sai: COLABORAREA EMPATICA PROACTIVA

BURSA DE CREANTE SMC S.A. se doreste a fi o societate comerciala care, prin metode si tehnici strict economico-financiare si juridice sa asigure valorificarea integrala si in cel mai scurt timp posibil a oricarei creante in general si in special a creditelor restante si neperformante, ori a debitelor restante neincasate, aflate in portofoliul bancilor comerciale, dar si in cel al societatilor de leasing, al marilor furnizori de utilitati si servicii publice, IFN-uri, SIF-uri, SSIF-uri, entitati si autoritati administrative si/sau financiare s.a.

BURSA DE CREANTE SMC S.A. dispune de personal propriu de specialitate si de colaboratori cu inalta pregatire si experienta indelungata in domeniile juridic, bancar si de gestionare a creantelor si creditelor neperformante.

Folosind in activitatea sa cele mai perfectionate tehnici de valorificare pe baze economice, dispunand de personal capabil sa analizeze, in timp record, potentialul economic al fiecarui debitor si sa stabileasca cele mai avantajoase solutii de valorificare a creantelor generate de credite neperformante, sau a debitelor restante neincasate, BURSA DE CREANTE SMC S.A. ofera si cele mai avantajoase costuri de operare.
Daca doriti sa aveti alaturi de Dvs. un partener competent si discret in activitatea de valorificare a creantelor pe baze STRICT ECONOMICO-FINANCIARE SI JURIDICE a creditelor neperformante sau a debitelor restante neincasate, aflate in portofoliu, nu ezitati sa apelati la BURSA ROMANA DE CREANTE prin BURSA DE CREANTE SMC S.A.

Ce este Bursa Română de Creanţe?

Bursa Romana de Creanţe este o companie privată de interes public în domeniul reglării şi închiderii circuitelor financiare de tip creanţă-debit, acţionând la ambele capete ale acestor circuite financiare defecte: atât în sensul încasării creanţelor posesorilor de creanţe (creditorii), cât şi în sensul administrării de debite pentru debitori
Orice debit restant neachitat, neonorat generează în mod implicit şi implacabil o creanţă neîncasată. Debitul restant constituie geneza, cauza, iar creanţa neîncasată constituie consecinţa, efectul. Cum nu exista efect fără cauză, nu putem avea debit restant fără creanţă neîncasată. Aceasta este ocupaţia Bursei: reglarea şi închiderea circuitelor financiare defecte şi deteriorate profund de criza economică. De acest aspect de ocupă specialiştii şi profesioniştii Bursei – Brokeri şi Administratori de Debite.

Cui se adresează Bursa Română de Creanţe? Cine poate beneficia de serviciile noastre?

Bursa se adresează tuturor posesorilor de creanţe (creditorilor) care nu au reuşit încasarea creanţelor , precum şi tuturor debitorilor care nu mai reuşesc achitarea acestora şi nu mai pot suporta consecinţele acţiunilor iniţiate de creditori împotriva lor. Bursa Română de Creanţe se adresează atât persoanelor juridice, cât şi persoanelor fizice, companiilor cu capital privat/de stat/ regiilor autonome/asociaţiilor agricole/PFA-urilor/ întreprinderilor individuale/ IFN-urilor/băncilor comerciale/companii de leasing/de asigurare-reasigurare, fondurilor de investiţii/pensii. Tuturor entităţilor economice financiare, administrative, cu sau fără atribut fiscal. Tuturor finanţatorilor, creditorilor, dar şi tuturor datornicilor, debitorilor.

Care este suma minimă (datorată de un client unei bănci) pentru care acceptam să ne implicam?

De regula Bursa îşi oferă servicii in domeniul incasarii/valorificarii creantelor si administrarii debitelor cu valori ce depasesc 50.000 Euro . De asemenea se acceptă şi pachete de creanţe/debite .

Care sunt pretenţiile noastre financiare?

Pretenţiile noastre financiare se regăsesc sub forma unor onorarii încasate de la clienţi in marea lor parte la momentul încasării creanţelor sau administrării debitelor în condiţii cât mai avantajoase pentru clienţi. Aceste onorarii sunt negociate de la caz la caz cu clienţii Bursei.

Cum poti sa reprezinti BURSA ROMANA DE CREANTE?

Devenind partener francizat al Bursei Romane de Creante, beneficiati de urmatoarele mari avantaje :

– desfasurarea intregii activitati sub marca inregistrata BURSA ROMANA DE CREANTE, ‘know-how’, suport logistic profesional , training, promovare, consiliere permanenta, exclusivitate teritoriala si legaturi intre diversi clienti ai Bursei, precum si posibilitatea de a deveni Coordonator Zonal Master- Francizat sau Manager – Francizat.
Comisionul aferent viitorului partener francizat, ajunge pana la 70%.

Conditii de eligibilitate a francizatilor :

– experienta de minim 5 ani in domeniul bancar, economico-financiar sau juridic ;
– bune abilitati de negociere comerciale ;
– ca forma de organizare, sunt agreate atat Societati Comerciale, PFA cat si Î.I. cu obiect de activitate adecvat ;
– sa dispuna de posibilitatea functionarii intr-un spatiu in proprietate sau inchiriat
– conexiuni/contacte si informatii avizate despre evolutie economico zonala.
– Recomandari profesionale corespunzatoare.

DATE DE CONTACT:

BURSA ROMANA DE CREANTE (TM)
PRIN
BURSA DE CREANTE SMC S.A.
Str. Doctor Davila, Nr. 105-107, Sector 5, Bucuresti
Tel/Fax: 021.313.13.50
021.313.13.60
E-mail: office@creantesidebite.ro
Web: www.brcv.ro
www.creantesidebite.ro
www.bursaromanadecreante.eu
www.bursaromanadecreante.com

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Comments
  1. eli Răspunde
  2. MANUELA Răspunde

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.