Tudorel Toader: Cuza și-a depășit atribuțiile când l-a prins pe negustor cu ocaua mică!

Ministrul justitiei PSD, Tudorel Toader, da de pamant cu mitul domnitorului Alexandru Ioan Cuza, pe care il acuza de depasire a atributiilor, subminare a coruptiei si incalcare a Constitutiei:

„Din punct de vedere legal, episodul in care Cuza il prinde in flagrant pe negustorul cu ocaua mica, este un abuz de putere care azi ar fi pedepsit aspru.

Daca PSD-ul ar fi fost pe atunci in Parlament, Cuza ar fi fost cu siguranta suspendat iar negustorul ar fi primit despagubiri si ar fi fost achitat la recursul compensatoriu.

In primul rand ca paguba nu depasea 200.000 de euro si in al doilea rand pentru ca nu era treaba lui Cuza sa aplice legea, asta ca sa nu mai spun ca nu exista un mandat de interceptare eliberat de procuror.

Sunt voci care spun ca negustorul era membru PSD, nu stiu, nu cunosc, dar nu asta e important, chiar daca nu era membru PSD, cu siguranta urmasii lui de azi, sunt. Insa altceva vreau sa punctez aici si anume faptul ca daca eram eu ministru pe atunci, nu mai era prins nimeni cu ocaua mica!

Prea mult ni s-a inoculat ideea ce justitia trebuie sa invinga, prea mult s-a pus accentul pe cinste, corectitudine si dreptate, valori care azi sunt perimate dar care, dupa cum vedem, scot in strada zeci de mii de romani care ne deranjeaza si nu ne lasa sa lucram.

Pentru a balansa lucrurile, cred ca cei mici ar trebui sa invete mai multe si despre negustorul prins cu ocaua mica si chiar sa avem o statuie a lui in fata guvernului.”

A declarat ministrul Tudorel Toader.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Comments
  1. Radu Răspunde
  2. Ana Cundiev Răspunde
  3. RRD Răspunde
  4. Romi Bauer Răspunde
    • Varahil Răspunde
      • Anonim Răspunde

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.