Studiu ADN: Românii sunt un popor unitar, chiar dacă oltenii și moldovenii aparțin unor rase inferioare!

Un studiu ADN recent, efectuat de echipa condusa de reputatul genetician Iosif Mengelescu de la Institutul de Studii Rasiale din cadrul Universitatii Bucuresti, a scos la iveala un fapt surprinzator care explica multe.

Conform acestui studiu, romanii nu se trag doar din „tâlharii Romei”, asa cum stim de la istorie, ci si din altii, care au trecut pe aici ADNde-a lungul ultimelor doua milenii.

Conform specialistilor, exista variatii de la o provincie la alta, in functie de structura geografica si caile de acces ale migratorilor.

Desi exista diferente mari intre ardeleni si cei de dincolo de arcul carpatic, aceste neamuri diferite formeaza totusi un singur popor unitar si indivizibil, poporul roman.

Pe de cealalta parte, chiar daca oltenii si moldovenii sunt mai apropiati de bulgari, rusi, albanezi si turci sau apartin de-a dreptul unor rase inferioare, ei sunt totusi inruditi cu ardelenii prin stramosii lor comuni: comunistii!

Acestia din urma sunt stramosii tuturor romanilor de azi, din toate provinciile istorice.

Cat despre daci, studiile genetice nu au scos mare lucru la iveala. S-ar parea ca acestia fiind vegetarieni si virgini, au murit fara urmasi sau in orice caz, nu si-au putut transmite mai departe bagajul genetic.

A declarant reputatul specialist in organisme modificate genetic si boli cu transmitere sexuala.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.