Cele mai ieftine destinații de citi-break

Italia şi Marea Britanie sunt cele mai ieftine destinaţii europene pentru români, în condiţiile în care city break-urile revin în planurile de vacanţă ale românilor, se arată într-o analiză a unei platforme de rezervări pentru bilete de avion.

Industria turismului dă semne de revenire şi acest lucru poate fi observat şi prin numărul de zboruri disponibile pentru turiştii români.

Potrivit Vola.ro, dacă în anul 2020 companiile aeriene şi-au redus cu până la 80% numărul de zboruri operate din Bucureşti, anul 2022 confirmă o mai bună adaptare la schimbările impuse de pandemie şi o revenire treptată la numărul de zboruri pre-pandemic. Acest fapt se traduce automat şi prin preţuri mai competitive la biletele de avion, luna ianuarie fiind cunoscută şi ca luna cu cele mai multe promoţii la biletele de avion.

Începând cu luna februarie cetăţenii europeni vor putea călători în UE cu dovada de vaccinare anti-COVID, de trecere prin boală sau cu un test negativ, fără a fi nevoiţi să se confrunte cu măsuri suplimentare de carantină sau de testare. Acest lucru va impulsiona traficul aerian între statele Europene şi va asigura revenirea city break-urilor în planurile de vacanţă ale românilor.

Italia, o altă ţară cu o comunitate puternică a diasporei româneşti, rămâne în topul destinaţiilor căutate de români pentru diversitatea activităţilor şi pentru că este considerată o destinaţie de care nu te poţi plictisi. Biletele de avion spre Roma se menţin sub 30 euro indiferent dacă optăm pentru călătorii în weekend sau în timpul săptămânii.

Napoli este cea mai ieftină destinaţie pentru biletele de avion cu plecare din Bucureşti. Preţul biletului de avion pentru un zbor Bucureşti – Napoli începe de la 18 euro în luna martie. Pentru o călătorie în weekend, preţul ajunge la 37 euro pentru zborul dus-întors. Românii aleg Napoli ca punct de plecare pentru a explora Insula Capri şi întreaga coastă Amalfitană.

 

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.