Cum te ajuta plata datoriilor online in pandemie

plati online datorii krukIn pandemie, romanii, ca si alte popoare ale lumii, au luat contact mai mult ca oricand cu avantajele oferite de mediul online: rapiditate, siguranta si, mai ales, limitarea interactiunii fizice, atat de necesara pentru evitarea raspandirii noului Coronavirus. Astfel ca foarte multi oameni au inceput sa-si canalizeze atentia tot mai mult pe mediul virtual, atrasi de confortul si de usurinta cu care acesta le vine in ajutor, atat in materie de achizitii cat si pentru plata datoriilor.

Platile online sunt sigure

Una dintre temerile cele mai mari ale romanilor este legata de posibilitatea ca tranzactiile online sa nu fie sigure. Insa, specialistii spun ca atunci cand este vorba de o platforma de incredere, asa cum mentioneaza si KRUK Romania, ei nu trebuie sa se teama. Companiile investesc constant pentru imbunatatirea serviciilor si implicit siguranta platilor, prin urmare instrumentele sunt unele care nu-i pun in pericol pe utilizatori, ci din contra ii ajuta oferindu-le solutii inovatoare. Platile online se fac dupa mai multe verificari, in acest mod fiind eliminat orice risc.

Plata ratelor nu a fost niciodata mai confortabila!

Daca in trecut oamenii isi plateau ratele stand la cozi si sacrificandu-si timpul lor pretios, in ziua de astazi nu este necesar decat sa deschida platforma sau aplicatia in cauza si sa vireze banii in doar cativa pasi simpli. Pentru plati online pe eKRUK, spre exemplu, nu este nevoie decat de un cont in platforma, iar utilizatorii sunt indrumati etapa cu etapa cum sa procedeze. Intregul proces nu dureaza mai mult de 5 minute, astfel ca pe langa timp, oamenii mai sunt scutiti si de stres si efort, fata de plata fizica la casieria institutiilor bancare si nebancare.

Fara niciun risc de infectare

Dupa cum se stie, autoritatile sfatuiesc populatia sa limiteze cat mai mult interactiunea fizica in perioada pandemiei, pentru a impiedica astfel raspandirea coronavirusului. In mod clar, in mediul online, nu exista rate greu de platit! Cu doar cateva click-uri se pot plati banii de pe card sau dintr-un cont bancar direct catre creditor, fara sa existe vreun risc de contaminare, cum se poate intampla in locatiile fizice ale bancilor. Asadar, plata online este o modalitate nu doar confortabila, ci si sigura de plata, din punct de vedere sanitar si din acest motiv este recomandata chiar si de autoritati, care-i incurajeaza pe romani sa o adopte in perioada pandemiei.

Control total asupra datoriilor

Unii oameni, care nu sunt la curent cu posibilitatile actuale facilitate de internet, nu-si cunosc detaliile datoriilor, astfel ca le este neclar cat au platit, cat mai au de plata, care sunt costurile imprumutului. Utilizand platformele online, ei pot avea un control total asupra platilor oriunde s-ar afla, pot analiza istoricul platilor, soldul si toate detaliile care-i intereseaza in privinta datoriilor, iar daca au intrebari, vor putea lua legatura cu reprezentantii societatii in cauza, prin intermediul instrumentelor puse la dispozitie: telefon, chat, posta electronica. In acest mod, debitorii nu se vor simti simpli clienti, ci parteneri care impreuna cu creditorii au un scop comun: plata ratelor conform conditiilor agreate.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.