Ai rate şi nu le mai poţi plăti? Ponturile noastre se materializează în soluţia ta!

ponturi economisireDatoriile sunt precum o boală suportată cu greu, care induce stres şi stări de anxietate, pe fondul nopţilor fără somn şi al unor zile agitate. Spre deosebire de bolile grave, însă, datoriile pot avea o rezolvare. Concis spus, rezolvarea constă în cumpătare.

Potrivit reprezentanţilor KRUK România, firmă care se ocupă de colectarea datoriilor, există ponturi care puse în practică pot oferi soluţii pentru plata datoriilor şi pot să elimine riscul aplicării procedurii de executare silită, prin instanţă judecătorească. De fapt, cele mai multe persoane cu datorii în bănci sau la diverşi operatori la care au de plătit facturi pentru utilităţi, se tem de tot ce înseamnă executare silită, procedura prin care li se pot lua bunuri în cuantumul sumei datorate sau li se poate pune poprire pe venituri.

Dincolo de faptul că oferă posibilitatea semnării unui angajament de plată, prin care clienţii îşi stabilesc singuri o rată pe care să o plătească lunar şi că oferă posibilitatea ca ratele să fie plătite online rapid şi simplu, pe platforma e-KRUK, compania cu un istoric pozitiv în recuperarea creanţelor oferă şi sfaturi utile pentru economisirea banilor. După cum se poate observa, KRUK include între sfaturile sale sfaturi şi ponturi simple, uşor de aplicat.

Cumpătarea susţine economisirea banilor. Cu banii economisiţi se pot plăti datoriile. Plata ratelor exclude executarea silită!

Din afirmaţiile anterioare rezultă că plata datoriilor la timp poate fi generată de o serie de alegeri SMART. Despre ce este vorba concret? În principiu, răspunsul constă în economii! Cum poate să facă economii o persoană cu datorii? Răspunsul îl oferă reprezentanţii KRUK care, datorită experienţei pe care o au cu mii de cazuri rezolvate cu succes, situaţii în care clienţii au reuşit să îşi plătească datoriile, pot să îi îndrume eficient şi pe alţii!

Economisirea banilor poate să pară dificil de realizat, cu atât mai mult în cazul în care există şi datorii, însă ponturile următoare ajuta mult!

Mâncarea şi băuturile nu ar mai costa atât de mult dacă s-ar ţine cont de următoarele aspecte:

  • lista de cumpărături concepută acasă cu necesarul şi respectată în hipermarket, salvează mult din buget. Nici măcar promoţiile din magazin nu justifică abaterea de la listă, dacă produsele nu sunt necesare în perioada respectivă;
  • la preparatele din carne, legume sau fructele ambalate trebuie să se urmărească preţul/kg şi nu după ambalaj;
  • mărcile proprii ale hipermarketurilor sunt vândute cu aproximativ 50% mai ieftin în comparaţie cu alte branduri cunoscute;
  • unele fructe congelate au preţuri mai mici decât cele proaspete – de exemplu, fructele de pădure;
  • sucurile carbogazoase conţin zahăr, la fel şi fresh-urile. Pe de altă parte, sucurile light conţin aspartam. Prin urmare, niciuna dintre aceste variante nu este sănătoasă, pe când apa este şi bună pentru hidratare şi ieftină;
  • produsele aşezate strategic în spatele rafturilor au timp de valabilitate mai mare, acestea trebuie puse în coş, pentru că sigur nu vor expira înainte de a fi consumate.

Ponturi bonus: gustările pregătite acasă pentru serviciu sau pentru excursii salvează sume considerabile de bani. Mâncarea gătită şi neconsumata poate fi păstrată la congelator şi servită peste ceva timp.

Hainele şi încălţămintea pot contribui la economisirea banilor dacă sunt cumpărate şi îngrijite inteligent:

  • încălţămintea de calitate, rezista mai mult decât încălţămintea ieftină, care poate să necesite schimbată la câteva luni;
  • hainele de calitate pot fi cumpărate inclusiv de la magazine second hand;
  • spălate pe dos, hainele rezistă mai mult timp, ceea ce înseamnă că nu trebuie cumpărate mereu altele noi.

Acestea sunt doar o parte dintre ponturile care ajută mult la economisirea banilor, însă economii se pot face inclusiv pentru toate utilităţile pentru acasă, gaz şi energie electrică, de exemplu – aspecte despre care reprezentanţii KRUK România promit să vorbească într-un alt context.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.