De 8 Martie, un vasluian și-a surprins vecina cu un buchet de toporaș!

Romantic incurabil, un barbat din Vaslui a tinut sa marcheze ziua de 8 Martie intr-un mod inedit, despre care se va vorbi multa vreme de acum incolo in satul respectiv.

toporasDesi de obicei astfel de gesturi necesita o adevarata regie in care sunt implicati prieteni ai celui care doreste sa faca surpriza, de data aceasta barbatul a actionat de unul singur.

Am zis ca daca tot e 8 Martie, atunci sa fac ceva deosebit pentru femeia pe care o iubesc, sa ma tina minte cat o trai!

Am baut cateva pahare ca sa imi fac curaj, dupa care am asteptat sa se insereze. Beam si asteptam, iar beam si iar asteptam.

Pe la 6 fara ceva am coborat in beci, am luat buchetul de toporas si m-am pus pe treaba!

M-am dat pe dupa casa si am iesit tiptil in gradina, de acolo am tinut-o tot inainte, am trecut prin gradinile a doi vecini si am iesit exact sub fereastra vecinei asteia. Cainii nu m-au latrat ca ma stiau!

Am spart fereastra cu toporasul si din doua miscari eram in casa. Primul pe care l-am nimerit era barba-su. Nici nu a stiut ce l-a lovit, in scunda doi era lat pe jos.

Cu ea am avut mai mult de furca, a trebuit sa duc munca de convingere, ea e mai dura asa de felul ei, dar pana la urma am impresionat-o pana la lacrimi.

A declarat barbatul, dupa care a urcat hotarat in duba politiei.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.