Educatie Parentala

Seminarii online

Centrul Educational pentru Copii si Parinti lanseaza pe piata cursuri pentru parinti pentru a-i ajuta in disciplina fara bataie de cap sau umilire, sau violenta.
Stiati ca inteligenta copilului se formeaza in cei “7 ani de acasa”?

Stiati ca in intervalul 2-3 ani se formeaza personalitatea copilului?

Se cuvine ca in calitate de parinte sa fiti atenti in mod special pe parcursul acestor ani. A oferi copilului toata dragostea, speranta si educatia de care are nevoie pentru a se dezvolta in mod echilibrat este un lucru esential dar nu suficient.

Orice parinte trece prin momente in care se simte pierdut si dezarmat in fata copilului sau, care pare ca plange fara motiv, refuza hrana, refuza baia, care se scoala noapte cu accese de furie si nu stie ce vrea. Parintele isi doreste sa ramana calm si disponibil insa se regaseste epuizat si incordat nestiind cum sa actioneze pentru a calma copilul fara a-l rasfata.

Speram ca ceea ce vei gasi pe acest site dar mai ales la seminariile si workshopurile organizate sa iti fie de un real folos.

Pentru parintii ocupati si carora le e dificil sa traverseze orasul pentru a veni la workshopurile noastre sau pur si simplu locuiesc in alt oras, am conceput acest model de seminarii online pe care le vom sustine in fiecare marti de la ora 19.00.

Vreme de 1h30 min vorbim despre diverse teme pe care le veti gasi aici pe site postate sau puteti chiar voi, parintii, sa le propuneti.
Segmentul de varsta este de 3-12 ani. Dupa 3 ani copilul incepe sa dea tot mai multa bataie de cap parintelui, se contureaza personalitatea iar copilul “isi intra in drepturi”.

Despre ce veti invata?

Veti invata cum sa asculti copilul fara a-i stirbi din stima de sine.

Acum nu-i nevoie sa va mai deplasati! Simplu si usor, direct din fotoliu de acasa, aflati tehnici pentru imbunatatirea vietii dvs de familie si in relatie cu copilul. In functie de varsta copilului il puteti implica si pe el in procesul de invatare, asistand langa dvs la seminar. De asemenea accesul familiei la seminar (bunici, tata) este nelimitat, oricine vi se poate alatura fara costuri aditionale.

Seminariile sunt interactive, puteti pune intrebari la care veti primi pe loc un raspuns. Suportul oferit presupune 40 min “teorie” iar restul de 50 min se va raspunde intrebarilor despre problemele ridicate de parintii participanti la seminar.

Iata mai jos temele pe care vi le propunem ca solutii pozitive pentru familii.
1. Sa facem legatura
2. Sfaturi pentru a face relatia sa functioneze
3. De ce fac copiii ceea ce fac?
4. Invata-ma ce sa fac
5. Sa facem fata provocarilor

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.