Gateste de zor si economiseste cu spor!

Gateste de zor si economiseste cu spor!În momentul în care ne-am propus să economisim, mâncarea (care ocupă cel mai ridicat procent din modul în care sunt consumate veniturile noastre lunare, până la 40%) poate să ne ajute, paradoxal, să economisim. Nu o să mai fie nevoie să iei un credit rapid (ātrais kredīts) pentru a-ți plăti vacanța pentru vara această, dacă îți alegi cu atenție alimentele în fiecare lună și gătești acasă, “uitând” pentru o perioadă să mai iei masă în oraș, la restaurant sau la cantina de la birou. Până la urmă, nu doar că vrei să arăți bine vara aceasta, atunci când mergi în vacanță, dar ai nevoie și de ceva bani strânși pentru a-ți satisface dorințele care vin în cascadă atunci când te simți bine!

Mâncarea care te ajută să slăbești, să economisești și să ai au un comportament financiar sănătos!

Parcă nici nu-ți vine a crede când auzi că, atât timp cât faci cumpărăturile în mod inteligent poți economisi până la 100 lei pe ședința de cumpărături. Sau, dacă gătești acasă, vei economisi până la 300 lei lunar pentru că, în loc să iei prânzul la serviciu (unde o masă standard are valoarea de aproximativ 15 lei) o faci acasă? Știm că pentru acest lucru ai tichete de masă care ți-au fost alocate de către firmă, așa cum este CredX, dar, de ce nu economisești niște bani atunci când îți faci cumpărăturile și, în loc de bani cash sau plata cu cardul, să plătești cu aceste tichete de masă?

Iată, așadar, prima modalitate prin care poți să strângi bani, fără să-ți cheltui o parte din salariu, utilizând bonurile de masă pentru a-ți face cumpărăturile curente. Nu trebuie să uiți că, pe aceste tichete de masă poți cumpăra nu doar alimente și produse alimentare, ci și produse de curățenie și alte articole din categorii apropiate (chiar și cosmetice), așa că, nivelul de economisire este ridicat.

Un alt mod de a strânge bani este prin a-ți pregăti mâncarea pentru serviciu de acasă; nu doar că o să ai parte de o masă care este gustoasă, ci și de economii importante. Plus că, atunci când îți cumperi prânzul de la serviciu, vei fi limitat în ceea ce privește felurile de mâncare, pe când, gătindu-ți prânzul de acasă o să poți alege ce fel de mâncare îți place. Bineînțeles că, atunci când gătești mâncarea, nu o să faci doar o singură porție, ci o să pregătești mai multe porții, rezultatul fiind că vei avea mâncare pentru o perioadă de timp mai îndelungată, ceea ce înseamnă economii și la curentul electric și gaze.

Pentru a economisi și mai mult, la sfârșit de săptămână gătește pentru toată săptămâna următoare diverse feluri de mâncare, astfel încât, de-a lungul perioadei de lucru (luni-vineri) doar să încălzești mâncarea, dacă ești acasă și să ai pentru masa de prânz, de la serviciu. Imaginează-ți câtă energie electrică, gaze și apă vei economisi, dacă nu mai gătești în fiecare zi! Să nu uităm că o să ai parte și de timp de relaxare în cursul săptămânii, ceea ce face bine atât fizicului, cât și moralului. Așadar, fă-ți cumpărăturile inteligent, gătește acasă și economisește!

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.