Manipulare si carisma

Inca din cele mai vechi timpuri indivizii si grupurile sociale au actionat bazandu-se pe sentimente mai mult decat pe ratiune. Abilitatea de a manipula si in acelati timp imboldul de a ne lasa manipulati, sunt capacitati inascute la oameni insa amploarea lor difera de la individ la individ.

Daca o parte din aceste capacitati se transmit nativ, altele se pot dobandi si dezvolta pe parcurs. Insa cine sunt cei care ne manipuleaza, cum putem evita sa fim manipulati sau cum ne putem dezvolta capacitatile carismatice de lideri?

Arta Manipularii este o carte electronica, in limba romana, pe intelesul tuturor, ce face parte din pachetul informational Alchimist 21 si care incearca sa ofere raspunsuri la intrebarile de mai sus.

Din ea veti descoperi ca manipularea este pretutindeni in jurul nostru, ca nu este neaparat malefica si ca ne putem da seama atunci cand cineva vrea sa ne manipuleze (fie ca este vorba despre cei apropiati, companii, reclame sau politicieni).

De asemeni veti putea invata cum sa va dezvoltati capacitatile verbale astfel incat sa deveniti o persoana credibila si care sa fie perceputa ca un lider in cercul dvs. de cunoscuti. Capacitatile de lider sunt vitale atunci cand dorim sa avansam pe scara sociala dar aceste capacitati nu se invata in scoala.

Toate acestea si multe altele doar in Arta Manipularii.
Mult succes!

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.