Grindeanu: A venit timpul să ne mai ocupăm și de economie, prea s-a dezvoltat în ultima vreme!

Gata cu OUG 13, OUG 14 si cu alte prostii dintr-astea!

Guvernul a decis sa se ocupe de problemele cu adevarat grave ale Romaniei, fapt ce ar trebui sa ingrijoreze pe orice guvernul Providentcetatean cat de cat responsabil.

E timpul sa depasim criza politica in care ne-am afundat in ultimele saptamani si sa ne aplecam mai mult asupra economiei.

In ultimii au aparut in Romania o serie de business-uri independente, de la covrigarii si magazine de colt de strada, pana la creatori de produse promotionale sau dezvoltatori IT.

Stim bine cat de periculoase pot fi aceste forme de economie legala, fiscalizata si scapata de sub controlul baronilor nostri locali.

Ori nu puteam lasa lucrurile asa, pentru ca am risca sa ajungem o tara occidentala, capitalista si democratica, unde nimeni nu ar mai vota un partid ca PSD-ul.

Si cu asta cred ca am raspus si criticilor care se intreaba retoric de unde vom lua banii pentru pensii si pomeni electorale.

Vom adopta deci un pachet de legi care va reglementa si echilibrul fragil dintre economia legala si cea subterana, legi de care vor beneficia inclusiv paturile defavorizate de Codul Penal, de la vanzatorii ambulati de tigari, pana la lucratorii din teren, care colecteaza portofele si coliere.

Avem aceasta datorie morala fata de cei care ne-au votat si ne sustin, iar noi ne facem datoriile pana la capat, indiferent de riscuri sau de consecinte.

A declarat raspicat premierul!

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.