Idei de afaceri la domiciliu

Daca esti in cautarea unei oportunitati de afaceri la domiciliu dar nu stii asupra carei idei de afaceri sa te opresti, atunci ideile de afaceri de mai jos s-ar putea sa te ajute sa te decizi.

Am ales mai jos 6 dintre oportunitatile de afaceri la domiciliu ce pot fi demarate fara o invstitie initiala prea mare si care sa prezinte un risc cat mai redus.

1. Antrenor de fitness sau alte sporturi.
E nevoie de o calificare in domeniu, desigur nu veti antrena sportivi de performanta dar puteti gasi destui amatori care sa participe la cursurile dumneavoastra. Merge si cu animale. Puteti deschide un centru de dresaj daca dispuneti de un spatiu adecvat.

2. Fotograf sau cameraman amator.
Va puteti pune la dispoziti serviciile atat pentru persoane fizice (fotografii si filmari la anumite evenimente) cat si pentru ziare si televiziuni.

3. Designer interior.
Daca aveti talent si va pricepeti la redecorarea locuintelor va puteti oferi serviciile pe o piata aflata in prezent in crestere. Tot mai multe familii, cu o situatie financiara peste medie, se gandesc la redecorarea spatiului locativ, ei pot fi clientii dumneavoastra.

4. Afaceri pe internet bazate pe comercializarea de produse soft destinate unor anumite nise.
Este vorba in principal de produse informationale, un tip de afacere ce isi datoreaza existenta popularitatii internetului. Sunt printre cele mai ieftine si usor de demarat afaceri de pe piata la ora actuala. Pentru a va face o idee puteti arunca o privire la sectiunea „Ghid de Afaceri” din meniul de sus al site-ului nostru.

5. Reparatii computere si/sau alte aparate electronice.
Daca sunteti pasionat de eletronica si va pricepeti la reparat aparatura electrocasnica, televizoare, computere, si asa mai departe, atunci puteti incepe o afacere bazata pe prestarea acestui gen de servicii.

6. Curatatorie de covoare.
Daca dispuneti de un spatiu adecvat puteti oferi locatarilor din carterul dumneavoastra servicii bazate pe curatarea covoarelor si a altor materiale textile. Poate fi o afacere de succes daca locuiti intr-un oras aglomerat cu putine spatii libere intre blocuri.

Speram ca macar una din cele sase idei de afaceri prezentate in acest articol sa va fie de ajutor in cautarea dumneavoastra de idei de afaceri. De asemeni puteti gasi si alte idei de afaceri inedite in celelalte articole de pe site-ul nostru.
Succes in afaceri!

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.