Olguța Vasilescu: Noi am crescut toate salariile dar Soros a tăiat unele din ele!

Olguta Vasilescu a explicat azi de ce o multime de salarii au scazut, ca urmare a cresterii acestora!

Ministra a precizat ca guvernul a crescut absolut toate salariile, inclusiv cele de la privat, dar forte oculte, controlate din strainatate, au modificat noaptea formulele de calcul, astfel incat unele cresteri au fost si de -40%:

„Sa fie clar, toate salariile au crescut, insa unele venituri au scazut pentru ca salariul e una iar venitul e alta. Este un fenomen normal care se intampla in multe tari bananiere, cu guverne incompetente si cu institutii corupte.

Sa facem un mic exercitiu: daca ai un salariul de 1 000 de lei, guvernul iti mai da 300 de lei, din care ai de platit inapoi 320 lei impozit pe venit si contributii sociale, iar rata inflatiei e de 3%, cati bani ai pierdut la final?

Atentie, guvernul ti-a dat, deci daca in final ai primit mai putini bani, nu e vina noastra! E vina celor care protesteaza in piata, platiti de Soros, acelasi Soros care se face vinovat si de scaderile salariale si de toate insuccesele noastre.

Avem informatii clare ca noaptea, cand ministerul era inchis, cineva a patruns fraudulos si a modificat formulele de calcul salarial. Camerele de supraveghere au surprins silueta unui batranel care de la spate aduce cu George Soros.

Daca tot nu intelegeti, o sa fac un grafic sugestiv care arata negru pe alb situatia cresterilor salariale din Romania.”

A declarat Olguta, vizibil iritata.

 

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.