Proiect PSD: Se renunță la grațiere dar pedepsele vor fi executate de acum de către denunțător!

Sensibilizat de opinia publica si de protestele din ultimele zile, PSD face un pas inapoi si renunta la gratiere, propunand in locul ei un proiect mult mai decent care sa impace ambele tabere.

NicoliceaAstfel, conform noii legi, pedepsele se vor executa pana la capat, doar ca in locul inculpatilor cum era pana acum, acestea vor fi executate de denuntatori sau, in lipsa acestora, de procurorii care au instrumentat cazul.

O astfel de lege ar fi absolut necesara si ar face dreptate, pentru ca avem o categorie de cetateni, inculpatii, foarte vulnerabili, victime ale legii, de care nimeni nu se preocupa.

Pai dumneavoastra stiti cati bani cheltuie statul roman pe un proces de coruptie, sa zicem? Va spun eu: foarte mult!

Fara sa mai vorbesc de drama si stresul prin care trece un inculpat si familia lui. Adica pentru o spaga de nici un milion de euro sa faci inchisoare cu executare, cum a patit un coleg de-al meu? Pai in ce tara am ajuns sa traim?

Dar daca modificam legea si pedepsele vor fi executate de acum de denuntatori sau procurori, acestia se vor gandi poate de doua ori inainte sa cheltuie banii statului prin procese de coruptie, in loc sa isi vada fiecare de treaba lui.

Nu doar atat, dar prin aceasta lege am scapa definitiv puscariile de coruptii care le infunda sau se pregatesc sa le infunde. Ce vreti mai mult de atat?

A declarat Eugen Nicolicea, initiatorul proiectului.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Comments
 1. Anonim Răspunde
 2. Anonim Răspunde
  • Anonim Răspunde
 3. Anonim Răspunde
 4. Anonim Răspunde
 5. Anonim Răspunde
 6. Anonim Răspunde
 7. Anonim Răspunde
 8. Anonim Răspunde
 9. Anonim Răspunde
  • Anonim Răspunde

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.